Όσκαρ 2017: Οι νικητές που έβγαλαν λόγους με πολιτικό μήνυμα!
Με αφορμή τα Όσκαρ 2017 γράφουμε για νικητές που όταν παρέλαβαν το βραβείο τους έβγαλαν λόγους με έντονη πολιτική χροιά.

oscars 2017

Με αφορμή τα Όσκαρ 2017 γράφουμε για νικητές που όταν παρέλαβαν το βραβείο τους έβγαλαν λόγους με έντονη πολιτική χροιά.

Εάν κρίνουμε από τα βραβεία της Αμερικανικής Ένωσης Ηθοποιών, τότε είναι σίγουρο ότι και τα Όσκαρ 2017 θα έχουν έντονη πολιτική χροιά.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έχει δυσαρεστήσει το μεγαλύτερο μέρος των συμμετεχόντων σε αυτή την εκδήλωση, στο Hollywood γενικότερα και είναι αναμενόμενο ότι θα εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τις πράξεις του.

Πόσο μάλλον που ο Ιρανός σκηνοθέτης, ο οποίος ήταν υποψήφιος δε θα μπορέσει να παρεβρεθεί στα Όσκαρ 2017 λόγω της απαγόρευσης που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Hale Berry
Ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε Oscar και έβγαλε έναν αντίστοιχο λόγο!

Michael Moore
Ε μόνο που βλέπετε το όνομα του Michael Moore δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

Patricia Arquette
Όταν κέρδισε το 2015 το Oscar Β’ γυναικείου ρόλου η Patricia Arquette έβγαλε έναν άκρως φεμινιστικό λόγο! Μίλησε για την ανισότητα των δύο φύλων και καταχειροκροτήθηκε.

Sean Penn
Όταν ο Sean Penn κέρδισε το βραβείο α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Milk, έβγαλε έναν εκπληκτικό λόγο για τα δικαιώματα των gay.

Vanessa Redgrave
Ένας από τους λόγους που έχουν συζητηθεί πολύ. Η Vanessa Redgrave όταν παρέλαβε το βραβείο της μίλησε για το Παλαιστινιακό που όλοι ξέρουμε πόσο ευαίσθητο θέμα είναι.

Marlon Brando
Όταν ο Marlon Brando κέρδισε το Oscar Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Νονός, δεν πήγε να το παραλάβει ο ίδιος, αλλά έστειλε μια Ινδιάνα, γράφοντας της μια επιστολή εκ μέρους του. Αυτή μίλησε για τον τρόπο που οι Αμερικάνοι μείωναν του Ινδιάνους στις ταινίες του. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές στην ιστορία των Oscars!

Jared Leto
Ο Jared Leto έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού λόγου μιλώντας για την κατάσταση (τότε) στην Ουκρανία αλλά και τη Βενεζουέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;