Φοιτητική ζωή στα Τρίκαλα! Ο δεκάλογος!
Λοιπόν με τα Τρίκαλα, άκου τι γίνεται. Πρόκειται για μία πανέμορφη πόλη, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλουπόλεις της χώρας, αλλά δεν έχει πολλούς φοιτητές.

shutterstock_521066554

Λοιπόν με τα Τρίκαλα, άκου τι γίνεται. Πρόκειται για μία πανέμορφη πόλη, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλουπόλεις της χώρας, αλλά δεν έχει πολλούς φοιτητές.

Επιλογές υπάρχουν ωστόσο!  Πάμε να δούμε πώς θα την περάσεις:

1.Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη με ευρωπαϊκή αύρα. Γεμάτη ζωντάνια και ταυτόχρονα ήρεμη. Πώς συνδυάζονται τα δύο αυτά χαρακτηριστικά; Στα Τρίκαλα όλα είναι απλά, πολύ απλά.

2. Στα Τρίκαλα εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί και Πανεπιστημιακή σχολή. Πρόκειται για το Τμήμα Φυσική Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), το οποίο άρχισε τη λειτουργία του ως αυτόνομο τμήμα (υπαγόμενο πάντα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) μέσα στη δεκαετία του ’90 και μετά από μαζικούς και συνεχείς αγώνες των Τρικαλινών. Η αθλητική παράδοση της πόλης άλλωστε μετρά πολλά χρόνια.

3. Η πόλη των Τρικάλων θα εντυπωσιάσει τον κάθε επισκέπτη με τ’ αμέτρητα καφέ και μπαράκια που διαθέτει ιδιαίτερα στον κεντρικό πεζόδρομο, την Ασκληπιού, όπου συγκεντρώνεται κυρίως ο φοιτητόκοσμος. Τα Παλιά Μανάβικα προσφέρουν πληθώρα μαγαζιών με ελληνική και ξένη μουσική που κάθε βράδυ σφύζουν από ζωή.

4. Αρκετά είναι και τα μαγαζιά με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική. Έντονη είναι και η νυχτερινή ζωή στην πόλη της Καλαμπάκας με πολλά μπαράκια, καφετέριες και μαγαζιά με ξένη, ελληνική και ζωντανή μουσική, που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της πόλης. Διασκέδαση…στους πρόποδες των επιβλητικών βράχων των Μετεώρων.

5. Στο Μύλος Ματσόπουλου λειτουργούν ο Θερινός και Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος και το Κέντρο Έκφρασης και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων καθώς και το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων. Δεν θα σε χαλάσει, αλήθεια.

6. Ταυτόχρονα, το καλοκαίρι όλοι οι Έλληνες μουσικοί συγκαταλέγουν τα Τρίκαλα στις περιοδείες τους.

7. Τα Τρίκαλα συνορεύουν προς B με τα Γρεβενά, προς Δ με τα Iωάννινα και την Άρτα, προς N με την Kαρδίτσα, προς A με τη Λάρισα. Πετάγεσαι που λέει ο λόγος!

8. Φυσικά παίζουν και τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα κοντά, μην χάσεις την ευκαιρία να δεις το θαύμα της φύσης και του ανθρώπου!

9. Και από delivery στα Τρίκαλα πάντως, δεν πάμε πίσω. Τώρα που και ο deliveras έφτασε στην περιοχή, το delivery στα Τρίκαλα πέρασε σε άλλο επίπεδο

10. Στα θετικά επίσης και το οικονομικό επίπεδο γενικότερης διαβίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2