Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Άρης στον Κριό (30/1-6/2)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017! Άρης στον Κριό τα ζώδια από 30 Ιανουαρίου μέχρι και 6 Φεβρουαρίου. Από τη Λίλιαν Σίμου.

zwdia-640x438

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017! Άρης στον Κριό τα ζώδια από 30 Ιανουαρίου μέχρι και 6 Φεβρουαριου

Προάγγελος της Άνοιξης

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ένα σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας, είναι η  αλλαγή ζωδίου του Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Μετά από μία διαδρομή στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου η δράση μας ήταν ασαφής και είχαμε δυσκολία ως προς τις αποφάσεις, ο Άρης από τις 28 Ιανουαρίου εισήλθε στο ζώδιο του Κριού, όπου είναι κυρίαρχος πλανήτης. Θα παραμείνει εκεί ως τις 9 Μαρτίου, και γίνεται προάγγελος της επερχόμενης Άνοιξης.

Όταν ο Άρης βρέθηκε στην μηδενική μοίρα του Κριού, ήταν η κινητήριος δύναμη για ένα νέον κύκλο δραστηριοτήτων που μας αγγίζει λιγότερο ή περισσότερο δυναμικά. Είναι ο σπόρος μίας νέας δημιουργικής προσπάθειας.

Ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, είναι ένας κινητήριος μοχλός για κάθε μας προσπάθεια.

Η ορμή του γίνεται αντιληπτή καθώς μέσω αυτής θα προχωρήσουμε στο έργο της ζωής μας. Με τον  Άρη δίνουμε μάχες, απελευθερώνοντας τις δυνατότητές μας. Δημιουργούμε σχέδια, στρατηγική, προκειμένου να γνωρίσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που μας οδηγεί σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Αλλά πρέπει να αποφεύγεται ο δογματισμός, ή η έπαρση της δύναμης.

Άλλοτε δημιουργικές, άλλοτε επιθετικές οι κινήσεις μας, θα εκδηλώσουν την ενστικτώδη φύση μας και θα αναζητήσουμε την θέση μας στο κοινωνικό περιβάλλον.

Ο Άρης στον Κριό λειτουργεί παρορμητικά, αυθόρμητα, άμεσα, μαχητικά.

 

Η σπίθα της Δημιουργικής δύναμης ξεκινά με τον Άρη στον Κριό, αφού το ζώδιο αυτό είναι η αρχή της Άνοιξης. Οι χυμοί της Φύσης, ο σπόρος, αναζητούν εδώ την φόρμα της έκφρασης.

 

Εκφράζει την ανάγκη για ένα ξεκίνημα, μέσα από άμεση αντίδραση σε ό,τι μας συμβαίνει. Ανάλογα τον τομέα στον οποίο βρίσκεται στον ατομικό μας χάρτη, η ψυχή φλέγεται προκειμένου να προχωρήσει, αδημονεί, βιάζεται, ανυπομονεί.

Ανταγωνισμοί θα προκύψουν, καθώς υπάρχει γύρω μας η τάση της μάχης, της επίθεσης και της άμυνας. Το ανταγωνιστικό πνεύμα του Άρη εδώ βρίσκει το έδαφος να αναπτυχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλουμε διακαώς να κατακτήσουμε ένα στόχο, ένα όνειρο, έναν άνθρωπο.

 

Στις προσωπικές σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να είμαστε αισθησιακοί, ερωτικοί, κτητικοί, ζηλιάρηδες.

Σε αρνητικούς συνδυασμούς, ο Άρης μας ωθεί σε μία απότομη, εγωκεντρική, σκληρή συμπεριφορά. Είναι ανοιχτός σε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μπορεί να λειτουργήσει με υπερβολική ταχύτητα και δίχως περίσκεψη.

Με τα θεμέλια αυτά μπορούμε να πορευτούμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας. Ο ενθουσιασμός μας συναρπάζει μπροστά στην πρόκληση του καινούργιου, του αγνώστου που καλούμαστε να κερδίσουμε ως στοίχημα ζωής!

Χρειάζονται νέες προοπτικές!

Η ώρα έφθασε!

 

Το στοιχείο της φωτιάς υπερέχει ακόμη μία φορά, καθώς έχουμε την συμβολή του Ουρανού στον Κριό τα τελευταία χρόνια και του Κρόνου στον Τοξότη την τελευταία διετία!

Η σπίθα αναπτύσσεται, εκρήγνυται και απλώνεται, φωτίζει την Άνοιξη στη ζωή μας και μας γεμίζει αισιοδοξία!

 

Οι σημαντικές όψεις του κατά την περίοδο αυτή:

 

21 και 22 Φεβρουαρίου: Τετράγωνο προς τον Πλούτωνα

Όψη αρκετά επιθετική, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει αν τη διαχειριστούμε εποικοδομητικά. Έχουμε έντονο ένστικτο και διαθέτουμε την δυναμική προκειμένου να παλέψουμε με πείσμα προκειμένου να κερδίσουμε τον στόχο μας. Προσοχή στην σκληρή συμπεριφορά.

 

27 και 28 Φεβρουαρίου: Σύνοδος με τον Ουρανό και αντίθεση προς τον Δία

Σημαντικό διήμερο (και περίοδος) ευκαιριών, αλλαγής πλεύσης. Αναδεικνύεται το ταλέντο μας, αλλά και η πρωτοτυπία στην δράση. Επαναστατικές αλλαγές, άμεσες και εντυπωσιακές. Χρειάζεται όμως προσοχή στην υπερβολή και στην υπερεκτίμηση δυνάμεων ή σχέσεων. Τριγμοί σε σχέσεις ή συνεργασίες ουσίας

 

5 και 6 Μαρτίου: Τρίγωνο προς τον Κρόνο

Συγκρότηση δυνάμεων, σωστός σχεδιασμός μέσω της εμπειρίας, και των μαθημάτων. Σωστή θεμελίωση του έργου μας. Δύναμη και αντοχή.

 

 

Τα αρνητικά:

-Λανθασμένες κινήσεις ή πρωτοβουλίες

-Βιαστικές δραστηριότητες, όχι με σχεδιασμό

-Τραυματισμός ψυχικός ή σωματικός

-Βίαιες αντιπαραθέσεις

-Εκρηκτικές στιγμές

-Απροθυμία για συνεργασίες ή συνεννόηση

-Συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας στις σχέσεις

 

Τα θετικά:

-Απελευθέρωση από ό,τι μας καθηλώνει

-Τόλμη και νέα προσπάθεια

-Νέες κατακτήσεις

-Επαναστατική έμπνευση

-Ενεργητικότητα

-Πρωτοτυπία, καινοτομία

-Ετοιμότητα και ευστροφία στη δράση

-Ανένταχτη στάση ζωής

-Ερωτισμός, πάθος

 

 

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο και ωροσκόπο, προκειμένου να χειριστούμε καλύτερα αυτή την περίοδο τα φαινόμενα του ουρανού:

 

 

Κριός

 

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση  ή μία επιχείρηση, μπορεί να συνδεθούν άμεσα με την προοπτική καριέρας.

 

– Ας αποφύγετε την υπερεκτίμηση δυνάμεων και την παρόρμηση όταν επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν. Είναι πιθανό να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Οι νομικές αντιπαραθέσεις οξύνονται και χρειάζεται εγρήγορση. Οι σχέσεις δέχονται προκλήσεις.

 

 

 

Ταύρος

 

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

 

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσετε βιαστικά, δίχως περίσκεψη. Αναζητήστε αυτό που κρύβεται πίσω από τις προτάσεις. Μην κινηθείτε παρασκηνιακά, αλλά ας είστε επιφυλακτικοί προς κάθε κετεύθυνση. Προσοχή στις επίπονες προσπάθειες για την φυσική σας υγεία και αντοχή.

 

 

 

Δίδυμοι

 

+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων στον κύκλο σας, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.

 

-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να κάνετε άμεσα πραγματικότητα κάθε στόχο. Μην εμπιστεύεστε τις πληθωρικές προτάσεις τύχης και ξαφνικού κέρδους, απομακρύνετε άτομα υπερβολικά εκκεντρικά που δεν έχουν την διάθεση να προσπαθήσουν αλλά κινούνται απρόβλεπτα και ασυντόνιστα.

 

 

 

Καρκίνος

 

+Κερδίστε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, πρωτοτυπώντας ή με το ελεύθερο πνεύμα σας. Ας είστε διορατικοί και αρκετά εκφραστικοί, ανοιχτοί και ενδιαφέροντες, για να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βρείτε πρωτότυπες θέσεις για να επιβληθείτε. Η επικράτηση είναι δύσκολη, αλλά η γνώση και η ετοιμότητά σας, θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα. Αρκεί να μην εφησυχάζετε!

 

-Υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε να χειραγωγείτε ή να σας χειραγωγούν. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και διορατικοί, καθώς δεν πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, κυρίως σε όσους είναι πολύ ευγενείς και πρόθυμοι με σας. Προσοχή στην ένταση και στις αντιπαραθέσεις για μία κατάκτηση.

 

 

 

Λέων

 

+Σε τρίγωνο ο Άρης προς το ζώδιό σας, έχει να σας προσφέρει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη. Διασκεδάσετε και χαρείτε την ζωή!

 

– Η επιθυμία να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοεί αυτή την εποχή. Αποφύγετέ τα! Η δραστηριότητά σας συχνά εμπεριέχει ρίσκο λόγω ενθουσιασμού, αλλά ας είστε προετοιμασμένοι για το απρόβλεπτο.

 

 

 

Παρθένος

 

+ Καθώς είναι σημαντικό για σας να διακριθείτε μέσα από την σχολαστική σας προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως η περίοδος αυτή φέρνει ξαφνική προώθηση αλλά και αστάθεια. Για τον λόγο αυτό, διασφαλίστε τις συνεργασίες σας από την παρεμβολή τρίτων. Μία πρόταση οικονομικής συνεργασίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αν περιέχει μία νέα ιδέα, ή αφορά ένα νέο αντικείμενο. Πρωτοτυπήστε και προχωρήστε με τόλμη προς μία νέα πρόκληση. Στην ερωτική σας ζωή, θα ήταν καλό να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

 

– Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στις σχέσεις και ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ανησυχίες για την πορεία τους. Υπάρχει ανυπομονησία και έλλειψη συνεννόησης. Οι δαπάνες αυτή την εποχή έρχονται απρόβλεπτα, αλλά σε ό,τι αφορά την δική σας επιλογή, ας μην προβείτε σε επενδύσεις.

 

 

 

Ζυγός

 

+Ενδιαφέρουσα περίοδος για να αναζωογονηθεί η σχέση σας και να τολμήσετε να δώσετε νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι, θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις, με το ταίρι σας. Ευνοείται η ανταλλαγή ιδεών και η συζήτηση για μία μελλοντική συνεργασία. Αρκεί να είστε συνετοί και προσγειωμένοι. Καθώς είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις αυτή την εποχή, θα υπάρξουν θαυμαστές που θα επιδιώκουν να κερδίσουν την προσοχή σας, ερωτικά ή φιλικά.

 

-Δεν σας ευνοεί αυτή η περίοδος για να προχωρήσετε σε παράτολμα σχέδια, εκτός κι αν έχετε εμπειρία και γνώση. Σε μία συνεργασία, υπάρχει μία προδιάθεση να σας ανταγωνιστούν με επιθετικό ή εριστικό τρόπο. Για τον λόγο αυτό, θα είναι απαραίτητη η διατήρηση της ψυχραιμίας και των λεπτών ισορροπιών όπου δεν πρέπει να επέλθει ρήξη.

 

 

 

Σκορπιός

 

+ Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, αν είστε σίγουροι πως θα σας ανοίξει ορίζοντες και θα προσφέρει ευκαιρίες. Ήδη αναζητάτε την καινοτομία στην εργασία σας και η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι μία στήριξη στο αντικείμενό σας. Το ίδιο χρήσιμη μπορεί να σταθεί η ιδέα ή η πρόταση που θα έχει κάτι διαφορετικό να επιδείξει. Η επαφή με το εξωτερικό, ή με ένα άτομο επιστημονικά καταρτισμένο για τον τομέα σας, θα είναι επωφελής.

 

-Μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα πρακτικά ζητήματα γιατί εκεί δεν μπορείτε να διατηρήσετε το μέτρο. Ίσως ξοδέψετε χρήματα, με κάποια υπερβολή. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε απαραιτήτως, είναι να ρισκάρετε οικονομικά σε ευκαιριακές επενδύσεις. Δύσκολες σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, όπου υπάρχει αντιπαλότητα και ζήλια.

 

 

 

Τοξότης

 

+Τολμηροί, ενδιαφέροντες και παρορμητικοί, περισσότερο από το σύνηθες, θα είστε αυτή την εποχή. Γοητεύετε και εντυπωσιάζετε, αλλά επειδή στο ζώδιό σας η πληθωρικότητα είναι υπέρ του δέοντος, ας βάλετε ένα όριο. Ευτυχώς ο Κρόνος στο ζώδιό σας αναχαιτίζει την υπερβολή σε ένα βαθμό, είναι φορές που γίνεστε επιφυλακτικοί. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει υπόβαθρο και όχι μία υπερ-εκτίμηση των δυνατοτήτων σας, γιατί θα είναι απαραίτητο στο μέλλον να στηρίξετε σωστά, ό,τι ξεκινήσετε αυτή την εποχή, προσωπική σχέση ή δραστηριότητα.

 

-Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να περάσουν κρίση αυτή την εποχή, καθώς εντείνεται η τάση της κυριαρχίας ή επικράτησης. Αν είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξει πιθανόν μία κατάκτηση που θα σας βάλει σε δίλημμα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και το ρίσκο ευρύτερα.

 

 

 

Αιγόκερως

 

+Ένα σημαντικό όνειρο-στόχος, σας απασχολεί. Αν πρόκειται για ερωτικής φύσης ζήτημα, τότε θα διαπιστώσετε πως ήρθε η στιγμή να τολμήσετε να το εκφράσετε σταδιακά. Ίσως η συζήτηση με κάποιον από τον στενό σας περίγυρο, να είναι η βοήθεια που χρειάζεστε, ή η ενθάρρυνση. Θα μπορούσε να σας προτείνει ένα τρόπο προσέγγισης, που δεν έχετε σκεφθεί. Αν είναι ένα δημιουργικό σχέδιο, τότε θα ήταν καλό να βασιστείτε στην άποψη ενός μέλους της οικογένειας, προκειμένου να προχωρήσετε.

 

-Η περίοδος αυτή φέρνει μία αναστάτωση στην οικογένεια ή για την περιουσία που σχετίζεται με διεκδικήσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί λύση σε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί, παρά μόνο με κάποιον που ξεχωρίζει στην ζωή σας και είναι σε θέση με την ωριμότητά του να σας συμπαρασταθεί.

 

 

 

Υδροχόος

 

+Ενδιαφέρεστε για νέα σχέδια και πρέπει να στραφείτε προς ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κερδίσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και όνειρα και θα πρέπει να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα, θα είναι συνοδοιπόροι σας. Τολμήστε και οργανωθείτε για το μέλλον!

 

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, αν στον ενθουσιασμό για να αγγίξετε τον στόχο σας, παρασυρθείτε από ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάζουν προοπτικές υπερβολικά ευοίωνες, δίχως σαφείς αποδείξεις για σταθερότητα. Στις συζητήσεις είστε εριστικοί ή δέχεστε επικριτικά σχόλια και αντιδράτε διασπαστικά. Χρειάζεται ψυχραιμία σε συμβόλαια και υποσχέσεις.

 

 

 

Ιχθείς

 

+Στον εργασιακό σας χώρο, μία νέα προοπτική ανοίγεται και πρέπει να είστε περισσότερο ενθουσιώδεις, για να βγείτε ωφελημένοι. Καθώς είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί, η ευκαιρία θα σας δοθεί, αλλά να είστε σε εγρήγορση για να την προσαρμόσετε στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή. Αν είστε καλλιτέχνες, τότε θα έχετε έμπνευση και το έργο σας αποδίδει, αρέσει και προωθείται. Αν όχι, ενδεχομένως μία έμπνευση, να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

 

-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;