Παρατηρώντας τους ανθρώπους: Τι είναι τελικά ζωή;
Στις πόλεις μπορείς να παρατηρήσεις πολλές πτυχές της ζωής , και αν θες να ορίσεις τι είναι ζωή θα το αφήσω ελεύθερο στο μυαλό του κάθένα

Το άρθρο είναι της αναγνώστριας μας Πετρου Ειρήνη

Στις πόλεις μπορείς να παρατηρήσεις πολλές πτυχές της ζωής , και αν θες να ορίσεις τι είναι ζωή θα το αφήσω ελεύθερο στο μυαλό του κάθένα … εξάλλου τέτοιες έννοιες δε μπορείς να τις περιορίσεις με μια ή μονάχα δυο λέξεις . Σε περίπτωση που βρεις χρόνο στάσου σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης και σίγουρα θα δεις , Ανθρώπους ερωτευμένους που ζουν με ενθουσιασμό που αυξάνονται οι σφυγμοί τους όταν θα δουν τον έρωτα τους . Αλλά ακόμα και αυτούς που θα περπατούν κλαίγοντας ή θα έχουν καθίσει σε κάποιο παγκάκι και απλά πιθανολογείς ότι θα ματαιώθηκαν από τον άνθρωπο που θεωρούσαν μέχρι πριν λίγο δικό τους . Απαρατήρητοι δεν θα περάσουν σίγουρα και οι άνθρωποι που θα τους δεις με ένα αδιάφορο , απλανές βλέμμα να περπατάνε στα στενά τα ξημερώματα χωρίς να περιμένουν τίποτα και από κανέναν , Απογοητευμένοι από τις ανθρώπινες σχέσεις που διάλεξαν ίσως τον πιο δύσκολο δρόμο αυτόν της μοναξιάς . Και κάπου εκεί θα σκεφτείς τον εαυτό σου , θα τον συγκρίνεις , θα θυμηθείς και δικές σου παρόμοιες εμπειρίες Και θα θες να γελάσεις γιατί όλα περνάνε αλλά τώρα το ξέρεις πολύ καλύτερα.
Όλα αυτά όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελούν τη ζωή , που μέσα από τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν θα αναζητάς το πως να τις αξιοποιήσεις καλύτερα για να συνεχίσεις στη δίκη σου πορεία .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;