Tonino Carotone: Ο εκκεντρικός Ιταλός έρχεται για το Athens Music Festival!
Ο Tonino Carotone έρχεται από την Ιταλία, στα πλαίσια του Athens Music Festival, για να παίξει με τους Locomondo και να μας ξεσηκώσει!

1265922-carotone

Ο Tonino Carotone έρχεται από την Ιταλία, στα πλαίσια του Athens Music Festival, για να παίξει με τους Locomondo και να μας ξεσηκώσει!

Guest Star, ο Πάνος Μουζουράκης και opening act, η Σοφία Κουρτίδου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου! 

Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για εσένα; Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, τι σε ενέπνευσε να ξεκινήσεις το τραγούδι; 

Ξεκίνησα να τραγουδάω και να παίζω ντραμς με μερικούς φίλους όταν ήμουν γύρω στα 17παίζοντας διασκευές πανκ κομματιών. Με ενέπνεαν τόσο οι στίχοι όσο και η μουσική των τραγουδιών που ερμηνεύαμε καθώς επίσης και αυτό ήταν κάτι που μου έδινε μεγάλη ώθηση.

Πόσο χρονών ήσουν όταν αποφάσισες ότι θα ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο στην καριέρα σου; 

 Γύρω στα 22 μου άρχισα να τραγουδάω και να παίζω φυσαρμόνικα σε μία μπάντα μαριάτσι πανκ από την Παμπλόνα, τους KOJON PRIETO Y LOS HUAJOLOTES. Στην αρχή παίζαμε σε μαγαζιά για να μπορούμε να πίνουμε τσάμπα αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι τους συνέφερε καλύτερα να μας δίνουν χρήματα – και μας πληρώνανε καλά! Κάπως έτσι ξεκίνησε η επαγγελματική μου καριέρα σαν τραγουδιστής. Γύρω στο 1998 μετακόμισα στη Βαρκελώνη για να ασχοληθώ περισσότερο με τη μουσική της Μεσογείου, τραγουδώντας στα ιταλικά και μέσα σε λίγο διάστημα βρέθηκα πια να τραγουδάω στην Ιταλία.

Γνώρισες δυσκολίες στην αρχή; 

Με την πρώτη μου μπάντα, η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να μπορώ να είμαι νηφάλιος και ήρεμος και όχι να βρίσκομαι συνεχώς σε γιορτές και πάρτι. Αργότερα που πήγα στη Βαρκελώνη με καθαρές ιδέες και παθιασμένος με το μουσικό μου πρότζεκτ, δεν μπορώ να πω ότι συνάντησα ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ποιο είναι το συναίσθημα που θα ήθελες να μεταδίδεις κάθε φορά στο κοινό σου; 

Κάθε φορά ελπίζω να μεταδίδω στο κοινό αυτό που αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή αλληλοεπιδρώντας μαζί τους μέσω της μουσικής μου

Θα δοκίμαζες κάτι καινούργιο στη μουσική;

Πάντα μου αρέσει να πειραματίζομαι με νέα είδη μουσικής, να συνεργάζομαι με διαφορετικούς καλλιτέχνες, χωρίς να έχω προκαταλήψεις και κόμπλεξ. Μου είναι δύσκολο να κατατάξω τη μουσική μου σε κάποιο είδος. Εγώ την χαρακτηρίζω “ETILIKO ROMANTIKA” (Αιθυλικορομαντική).

Πες μας τι ετοιμάζεις για το μέλλον

Ετοιμάζομαι να ηχογραφήσω καινούργιο δίσκο, να κάνω καινούργια πράγματα, να συνεργαστώ με κάποιους καλλιτέχνες και να συνεχίζω να παίζω, ως συνήθως.

Πώς αισθάνεσαι για τη συνεργασία με τους Locomondo; 

Θέλω πολύ να παίξω σε συναυλία μαζί τους, έχω γνωρίσει παλιότερα το Μάρκο και είχαμε τραγουδήσει κάτι μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;