Τα 4 συνηθέστερα είδη απιστίας: Πώς και γιατί προκύπτει
Ένας τρόπος να καταλάβεις πως προέκυψε η απιστία είναι ο λόγος που κρύβεται από πίσω. Δες αναλυτικά τα είδη της απιστίας που συναντώνται συχνότερα!

blame-calvin-harris-ft-john-newman-music-video-feature

Ένας τρόπος να καταλάβεις πως προέκυψε η απιστία είναι ο λόγος που κρύβεται από πίσω. Δες αναλυτικά τα είδη της απιστίας που συναντώνται συχνότερα!

Η απιστία είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο όταν τυχαίνει σε μια σχέση, ωστόσο, όσο και αν μας ακούγεται παράξενο, οι λόγοι που προκύπτει είναι διαφορετικοί κάθε φορά.

Πρόκειται για μια πράξη που, αν το κάνεις, δύσκολα θα καταφέρει να το ξεπεράσει το άλλο σου μισό με το αποτέλεσμα να είναι πολλές φορές ο χωρισμός.

Ποια είναι τα είδη απιστίας που μπορεί να συναντήσεις στην ζωή σου;

Παθολογική απιστία

Πρόκειται για μια απιστία που προκαλείται από ναρκισσιστικούς παράγοντες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η πράξη λειτουργεί ως τρόπος ικανοποίησης του εγωισμού του ανθρώπου που το κάνει.

Απιστία από παραμέληση

Σε αυτήν την περίπτωση, το άτομο που απατά αναζητεί αγάπη, τρυφερότητα, ικανοποίηση σε κάποιο άλλο πρόσωπο καθότι δεν την λαμβάνει στην σχέση που βρίσκεται. Οι ειδικοί αναφέρουν πως σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, η κατάσταση ξεκινά με φιλία που σταδιακά εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω.

Συναισθηματική απιστία

Ο κόσμος πολλές φορές έχει την τάση να δημιουργεί δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς με άτομα που θεωρεί πολύ κοντινά του (φίλους κτλ) χωρίς να υπάρχει σεξουαλική επαφή. Μπορεί να αρχίσουν να τους εμπιστεύονται πράγματα που δεν αποκαλύπτουν στο άλλο τους μισό, να περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους και τέτοια. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια ρομαντική σχέση που παρότι είναι πλατωνική, μπορεί να γίνει βάση για κάτι άλλο. Η συναισθηματική απιστία είναι το σημείο όπου κάποιος το σκέφτεται έντονα κάποια πράγματα για τον φίλο του, αλλά δεν τα κάνει πραγματικότητα.

Απιστία γιατί “κάτι λείπει”

Οι ελλείψεις στην σχέση αποτελούν έναν από τους βασικότερους λόγους πίσω από μια απιστία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η απιστία βοηθά να καλυφθούν τυχόν κενά που υπάρχουν στην σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;