Γυναικεία απιστία: Στα πόσα χρόνια γάμου
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε πάνω στην γυναικεία απιστία έδειξε στα πόσα χρόνια παραβαίνουν τους όρκους τους οι γυναίκες!

o-CAUGHT-CHEATING-facebook

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε πάνω στην γυναικεία απιστία έδειξε στα πόσα χρόνια παραβαίνουν τους όρκους τους οι γυναίκες!

Μπορεί οι άνδρες να είναι εκείνοι που είναι πιο “αδύναμοι” στο θέμα της απιστίας, ωστόσο, το φαινόμενο επηρεάζει έντονα και τον γυναικείο πληθυσμό, παρότι αυτό δεν “ακούγεται” τόσο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε από το site Victoria Milan, τα δεδομένα έδειξαν ότι οι γυναίκες με καταγωγή από την Ιρλανδία έψαχναν ερωτική ικανοποίηση από άλλον άνδρα μόλις στα , το 3.5 χρόνια γάμου (περίπου).

Στη Σουηδία τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες θα απατούσαν μετά από 4.1 χρόνια γάμου, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έπειτα από 4.4 χρόνια.

Παγκοσμίως, η απόσταση γάμου και απιστίας υπολογίστηκε πως είναι κατά μέσο όρο τα 7-8 έτη.

Η συγκεκριμένη έρευνα συμπεριέλαβε στα στοιχεία της και την ηλικία των γυναικών. Οι Βρετανίδες συνήθως απατούν σε ηλικίες από τα 25 έως τα 29, ενώ οι Ισπανίδες γύρω στα 40 με 44 και οι Ούγγρες από τα 45 μέχρι τα 49.

 

Ως προς την Ελλάδα τα δεδομένα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα!

Οι Ελληνίδες φάνηκε πως ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας περίπου στα 29-30 ενώ συνηθίζουν να απατούν γύρω στα 36 έτη.

Όπως ανέφερε το ιδρυτικό μέλος του site Victoria Milan, Sigurd Vedal, στην dailymail: “Οι παντρεμένες γυναίκες απατούν για διάφορους λόγους, ανάμεσα στους οποίους η έλλειψη σεβασμού και προσοχής από τους συντρόφους τους. Ή ακόμα όταν η φλόγα ανάμεσα σε αυτή τη σχέση έχει εξασθενήσει.”

Ταυτόχρονα, μια ακόμη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το site Gleeden, έδειξε πρόσφατα ότι το 68% των γυναικών που απατούν επιλέγουν ερωτικούς παρτενέρ μικρότερης ηλικίας επειδή κάνουν καλύτερο σεξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;