Διπλή εξεταστική 2017: Αύριο η τροπολογία στη Βουλή!
Αύριο θα κατατεθεί από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, προς ψήφιση, στη Βουλή η τροπολογία που δίνει δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές να εξεταστούν στην εξεταστική Φεβρουαρίου 2017

Παιδεία: Ο πίνακας με τους αιώνιους, ποιοι θα γλυτώσουν την διαγραφή

Αύριο θα κατατεθεί από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, προς ψήφιση, στη Βουλή η   τροπολογία που δίνει  δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές να εξεταστούν στην εξεταστική  Φεβρουαρίου  2017 στα μαθήματα που οφείλουν, ανεξαρτήτως εάν αυτά διδάσκονται στο χειμερινό ή στο εαρινό εξάμηνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία  θα ορίζει τα εξής:

“Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2016−2017 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο”.

Θα ακολουθήσει νομοσχέδιο

Σύμφωνα με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα, από την επόμενη χρονιά την ευθύνη για τον καθορισμό των εξεταστικών περιόδων θα έχουν οι Σχολές με τους εσωτερικούς τους κανονισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;