Green Day: Κυκλοφόρησαν νέο βίντεο κλιπ κατά του Τράμπ!
Με αφορμή την 17η Ιανουαρίου που αποτελεί ημέρα αργίας αφιερωμένη στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και το έργο του, οι Green Day έδωσαν το δικό τους μήνυμα με το τραγούδι "Troubled Times"(Ταραγμένοι Καιροί)!

1068417-green-day-wallpapers-by-hassart

Με αφορμή την 17η Ιανουαρίου που αποτελεί ημέρα αργίας αφιερωμένη στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και το έργο του, οι Green Day έδωσαν το δικό τους μήνυμα με το τραγούδι “Troubled Times”(Ταραγμένοι Καιροί)!

Το βίντεο περιλαμβάνει διάφορες εικόνες από διαδηλώσεις για τα ίσα δικαιώματα, τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ να δακρύζει και διαδηλωτές της εποχής του να ξυλοκοπούνται από την αστυνομία.

Έπειτα, δείχνει κόσμο που διαδηλώνει κατά της αντιμεταναστευτικής και ισλαμοφοβικής ρητορικής του Τράμπ. Τα πλάνα εναλλάσσονται.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο Τράμπ κάνοντας μια γκριμάτσα και χορεύοντας ενώ φοράει το κλασικό καπέλο “Make America Great Again”.

Ξεκινά παρουσιάζοντας διάφορα βίντεο αρχείου από διαδηλώσεις για ίσα δικαιώματα, πριν δείξει διαδηλωτές να αντιτίθενται στην αντιμεταναστευτική και αντιισλαμική πολιτική του Τραμπ.

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Ισπανό Μανού Βικουέιρα και αντικειμενικά, πρέπει να το δεις!

Όσον αφορά τους Green Day, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ, όταν ο Τράμπ είχε νικήσει, είχε πει από τη σκηνή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων στο Λος Άντζελες: «Όχι Τραμπ! Όχι Κου Κλουξ Κλαν! Όχι φασισμός στις ΗΠΑ», είχε φωνάξει δυνατά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;