5 τροφές που μειώνουν την όρεξη για σεξ!
Αν έχεις σκοπό να "αναλάβεις δράση" σύντομα μέσα στη μέρα, καλό είναι να αποφύγεις αυτές τις τροφές γιατί μειώνουν την όρεξη για σεξ!

wrong-sex8

Αν έχεις σκοπό να “αναλάβεις δράση” σύντομα μέσα στη μέρα, καλό είναι να αποφύγεις αυτές τις τροφές γιατί μειώνουν την όρεξη για σεξ!

Η διατροφή μας ασκεί επιρροή σε διάφορα κομμάτια της ζωής μας και, όπως είναι φυσικό, ένα από αυτά είναι η σεξουαλική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποια τρόφιμα που ρίχνουν απίστευτα την όρεξη για σεξ!

Ποιες είναι αυτές;

Γλυκαντικά

Οι αντικαταστάτες της ζάχαρης, τα τεχνητά γλυκαντικά, όσο και αν μας βοηθούν να αδυνατίσουμε, μειώνουν τα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να μειώνεται η όρεξη μας για σεξ.

Σόγια

Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν πως η κατανάλωση σόγιας μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και έτσι, την λίμπιντο αυτών που την κατανάλωσαν.

Κόκκινο κρέας

Το κόκκινο κρέας όσο νόστιμο κι αν είναι, περιέχει κορεσμένα λιπαρά τα οποία επηρεάζουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης και μειώνουν την διάθεση για σεξ.

Μεγάλες ποσότητες αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο δεν πείραξε ποτέ κανέναν, αλλά η ολική παράδοση σε αυτό μπορεί να ρίξει αρκετά τα πράγματα κατά την διάρκεια μιας βραδιάς.

Το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην διαδικασία αλλά και αδυναμία κορύφωσης. Αν θες να αποφύγεις αυτήν την άβολη κατάσταση, πιες το πολύ 2-3 ποτήρια.

Από την άλλη: Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 10 τροφές που θα σώσουν την κατάσταση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;