Game of Thrones: Αλλάζουν τα δεδομένα για τους επόμενους κύκλους!
Ο διευθυντής προγράμματος του HBO μας αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τις επόμενες σεζόν που μάλλον θα σου φτιάξουν την διάθεση!

feg2g2gf

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO μας αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τις επόμενες σεζόν που μάλλον θα σου φτιάξουν την διάθεση!

Ενώ εμείς περιμένουμε με καρτερία την επόμενη σεζόν (ΠΟΤΕ θα έρθει το καλοκαιρι;!), ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys έκανε μία δήλωση που αφορά στο Game of Thrones αλλάζοντας ό,τι ξέραμε ως τώρα.

Αν θυμάσαι, πριν κάποιο καιρό είχε ακουστεί δια στόματος των δημιουργών, David Benioff και Dan Weiss, πως η σειρά θα κρατήσει για άλλες 2 σεζόν με λιγότερα επεισόδια απ’ όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Η είδηση δεν μας χαροποίησε ιδιαίτερα, ούτε τότε ούτε όταν την σκεφτόμαστε τώρα, Διαβάζοντας, όμως, την πρόσφατη συνέντευξη του διευθυντή προγράμματος του HBO, συμπεραίνουμε πως μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο πως θα τελειώσει η σειρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bloys:

“Ακόμα διαμορφώνουν το σχήμα της κάθε σεζόν και ψάχνουν τι θέλουν να κάνουν. Εγώ θα πάρω όσα θέλουν να κάνουν. Αν μου δώσουν 8, ζητήσω 10. Αλλά εξαρτάται από εκείνους. Θα μ’ ενημερώσουν”.

Κοινώς, υπονόησε πως οι Benioff και Weiss δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα και μάλλον δεν έχουν αποφασίσει οριστικά για το πότε θα τελειώσει η σειρά. Επίσης -όπως φανταζόμαστε- θα δέχονται πιέσεις για να διαρκέσει λίγο παραπάνω η σειρά.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που προέκυψε από τη συνέντευξη του Bloys είναι ότι το HBO δεν αποκλείει ένα prequel ή sequel.

“Έχει τόσο μεγάλη έκταση αυτή η ιστορία που θα ήμασταν ανόητοι αν δεν εξετάζαμε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά πια”, ανέφερε ο Bloys.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;