Σεξ με κάλτσες: Τι σχέση έχει με την γυναικεία ευχαρίστηση;
Έχει αρχίσει η "δράση" και βγάζεις σταδιακά τα ρούχα σου, φτάνεις στα εσώρουχα και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως έχεις μείνει μόνο με τις κάλτσες. Τις βγάζεις ή όχι; Η απάντηση είναι όχι και θα σου πούμε σύντομα γιατί!

91qdh3-l

Έχει αρχίσει η “δράση” και βγάζεις σταδιακά τα ρούχα σου, φτάνεις στα εσώρουχα και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως έχεις μείνει μόνο με τις κάλτσες. Τις βγάζεις ή όχι; Η απάντηση είναι όχι και θα σου πούμε σύντομα γιατί!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Ολλανδό ερευνητή Gert Holstege έδειξε πως οι ζεστές πατούσες αυξάνουν ιδιαίτερα την πιθανότητα να ευχαριστηθεί μια γυναίκα το σεξ και κυρίως το να έρθει σε οργασμό.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, ο καθηγητής ζήτησε από τα ζευγάρια να κάνουν σεξ χωρίς τις κάλτσες τους και έπειτα, φορώντας τες. Το αποτέλεσμα στην πρώτη περίπτωση ήταν πως ολοκλήρωσε από κοινού περίπου το 50% των ζευγαριών ενώ στην δεύτερη, ο βαθμός ολοκληρώσεων έφτασε το 80%!

Η αιτία πίσω από αυτό δεν είναι ιδιαίτερα παράλογη: Αν τα πόδια σου κρυώνουν, κρυώνεις σε όλο το σώμα και έτσι αποσπάσαι από αυτό που συμβαίνει, ενώ αν είναι ζεστά η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, οι περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους είναι πιο χαλαρές και εσύ νιώθεις πιο άνετα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;