Ο Μαλιάτσης «τερματίζει» το «Try not to laugh» challenge! (video)
Ο Κώστας Μαλιάτσης επιχειρεί να «πατάξει» το «Try not to laugh» challenge. To θέμα είναι, βέβαια, κατά πόσον θα τα καταφέρει….

unnamed (2)

Ο Κώστας Μαλιάτσης επιχειρεί να «πατάξει» το «Try not to laugh» challenge. To θέμα είναι, βέβαια, κατά πόσον θα τα καταφέρει….

Σε αυτό το «Maliatsis Challenges», στο netwix.gr, ο Κώστας Μαλιάτσης αποδέχεται το «Try not to laugh» challenge και προσπαθεί να μην γελάσει σε videos που του έστειλαν θεατές. Για την ακρίβεια, προσπαθεί να μείνει ανέκφραστος και να μην γελάσει σε διάφορα Vines, Instagram videos και κάθε είδους video που κάποιοι θεατές θεώρησαν ξεκαρδιστικό και του το έστειλαν. Τελικά θα κερδίσει ο Μαλιάτσης στο challenge μένοντας ατάραχος, ή θα γελάσει και θα κερδίσει έτσι ο θεατής που του έστειλε το αντίστοιχο video; Δες το video που ακολουθεί και μάθε!

About «Maliatsis Challenges»:

Η εκπομπή «Maliatsis challenges» είναι βασισμένη στο Internet meme των challenges, όπως το «Try not to laugh», το «Try not to cringe» και πολλών άλλων ακόμη challenges.

Η λογική της είναι ότι ο παρουσιαστής, Κώστας Μαλιάτσης, αντιδρά και κάνει σχόλια σε videos που βλέπει για πρώτη φορά.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου της εκπομπής ο Κώστας Μαλιάτσης απευθύνει ένα call to action στο κοινό, μέσα από το οποίο ζητά από τον κόσμο να στείλει το δικό του αγαπημένο video, meme, insta video κτλ. προκειμένου να παίξει στο επόμενο επεισόδιο του «Maliatsis Challenges» στο Netwix, επιδιώκοντας έτσι τη διαδραστικότητα με το κοινό και την παράλληλη εξέλιξη του περιεχομένου της εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;