Πέμπτη 12 Ιανουαρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου!

the-bye-bye-man-poster-099178297d2f630b

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου!

Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα!

The Bye Bye Man

Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man». Προσπαθώντας να τον απωθήσουν, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σωθούν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουν μυστική την μάχη τους για επιβίωση – όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενό της θύμα.

Ο Νόμος της Νύχτας

Βοστόνη, δεκαετία του ’20. Ένας άνδρας θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο. Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

Ο Εμποράκος

Ο Εμάντ και η Ράνα, αναγκάζονται να αφήσουν το ετοιμόρροπο διαμέρισμα τους και να μεταφερθούν σ’ ένα διαμέρισμα στην Τεχεράνη. Η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, ενώ η παράσταση που ανεβάζουν, Ο Θάνατος του Εμποράκου, συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;