Νόβακ Τζόκοβιτς: Έπαιξε τένις καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο! (βίντεο)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιχείρησε να περάσει στο κοινό του ένα μήνυμα υποστήριξης προς τα άτομα με κινητικά προβλήματα παίζοντας τένις ενώ βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο κατά την διάρκεια φιλανθρωπικής βραδιάς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιχείρησε να περάσει στο κοινό του ένα μήνυμα υποστήριξης προς τα άτομα με κινητικά προβλήματα παίζοντας τένις ενώ βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο κατά την διάρκεια φιλανθρωπικής βραδιάς!

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς ήταν ο ίδιος ο Ντίλαν Άλκοτ, χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο, ο οποίος δεν του χαρίστηκε και καθόλου κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην αρχή, ο “Νόλε” έπαιξε όρθιος με τον Άλκοτ, όμως στην συνέχεια κάθισε σε αναπηρικό αμαξίδιο και επιχείρησε να συνεχίσει τον αγώνα. Η δυσκολία του να το κάνει ήταν εμφανής.

Σκοπός του διάσημου αθλητή ήταν να δείξει έτσι τις δυσκολίες του να μετακινείται κανείς με αναπηρικό αμαξίδιο αλλά και τον κόπο που κατέβαλαν οι αθλητές των Παραολυμπιακών για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε εμείς στις οθόνες μας.

“Είναι η δυσκολότερη γυμναστική που έκανα σε όλη τη ζωή μου! Σε θαυμάζω τόσο πολύ, τώρα ακόμα περισσότερο”, είπε ο Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Άλκοτ με την σειρά του απάντησε: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής του wheelchair tennis από τον Novak στην ΑΤΡ, οπότε χειροκροτήστε τον Novak που υποστηρίζει αυτό που κάνουμε.”

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση, που είχε διοργανωθεί από τον ίδιο τον Τζόκοβιτς, παρευρέθησαν διάσημοι αστέρες του αθλήματος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;