Facebook: Η σελίδα
Επίσήμως, η σελίδα "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" στο Facebook ξεπέρασε την επίσημη σελίδα του κόμματος σε likes και πλέον ζητά να την απορροφήσει! Δες την επιστολή που έστειλαν στην Φώφη Γεννηματά!

collagef2f2gf

Επίσήμως, η σελίδα “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” στο Facebook ξεπέρασε την επίσημη σελίδα του κόμματος σε likes και πλέον ζητά να την απορροφήσει! Δες την επιστολή που έστειλαν στην Φώφη Γεννηματά!

Αν δεν είχες ακούσει αρκετά περίεργα πράγματα σήμερα, έχουμε άλλο ένα για σένα.

Την Τετάρτη 11/1 το βράδυ, η σελίδα “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” ανακοίνωσε πως ξεπέρασε σε οπαδούς στο Facebook την σελίδα του ίδιου του κόμματος. Η ανακοίνωση των διαχειριστών της σελίδας ανέφερε: “Στις 11 του Γενάρη, ώρα 01:32 τη νύχτα, η σελίδα μας ξεπέρασε σε likes (λαϊκή αποδοχή) τη σελίδα του “επίσημου” ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην ηγεσία του Κινήματος”.

Στην συνέχεια, οι διαχειριστές της σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” ζήτησαν την “έναρξη των διαδικασιών για την επιστροφή του Κινήματός μας στις αγνές αξίες που το οδήγησαν στην καταξίωση, με την επιστροφή όλων ανεξαιρέτως των Μεγάλων Παλαιών συντρόφων που δόξασαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, στα τεκταινόμενα του κόμματος” αλλά και την “απορρόφηση της σελίδας facebook “ΠΑΣΟΚ” από τη σελίδα μας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” η οποία πλέον καλπάζει με σκοπό εντός του 2017 να ξεπεράσει αυτήν της επάρατης Δεξιάς”.

Δες αναλυτικά την επιστολή που εστάλη εκ μέρους της σελίδας στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, παρακάτω:

“Προς: Την Ηγεσία του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ)
Κοιν: Στην Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κα. Φώφη Γεννηματά
12 Γενάρη του 2017

Αγαπητοί σύντροφοι,

είναι γεγονός ότι στα χρόνια της οικονομικής κρίσης το Κίνημά μας απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής του στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ακόμα χειρότερα, συνδέθηκε στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων με τα αίτια που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Παράλληλα, οι λανθασμένοι πολιτικοί σχεδιασμοί και επιλογές κατήντησαν την ιστορική μας παράταξη μία ουρά της Δεξιάς, την ίδια στιγμή που το ΠΑ.ΣΟ.Κ αποσυνδέθηκε από όλες τις αυθεντικές αξίες και τα ιδεώδη του ιδρυτή του και Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, μέσω των οποίων γιγαντώθηκε και συσπείρωσε εκατομμύρια Ελλήνων που γέμιζαν πλατείες και λεωφόρους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, έως τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Οι απόπειρες συνεχόμενων ζυμώσεων με τα φθαρμένα υλικά του καταστροφικού εκσυγχρονιστικού “ΠΑ.ΣΟ.Κ” δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ενώ οι αλλαγές επωνυμίας (ανεξήγητη ηττοπάθεια για ένα κόμμα που συνέδεσε το όνομά του με τις εποχές της ευημερίας του νεοέλληνα) πριν από κάθε κάθοδο στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, περισσότερο μπέρδεψαν τους συμπολίτες μας, παρά έκαναν καλό. Σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι ένας ουραγός των πολιτικών εξελίξεων της τάξης του 4-6%.

Μέσα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο πολιτικό κλίμα γεννήθηκε η σελίδα μας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο”, στόχος της οποίας ήταν και είναι να επαναφέρει στη δημόσια σφαίρα τις αξίες και τα ιδανικά της Παλαιο(πλέον)πασοκικής ιδιοσυγκρασίας. Δεν θα σας κουράσουμε με τα προτάγματά μας. Έχουμε, άλλωστε, ήδη δώσει το στίγμα μας μέσα από σχετικές συνεντεύξεις στο διαδίκτυο.
Θα πούμε μόνο τούτο: Στις 11 του Γενάρη, ώρα 01:32 τη νύχτα, η σελίδα μας ξεπέρασε σε likes (λαϊκή αποδοχή) τη σελίδα του “επίσημου” ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην ηγεσία του Κινήματος, αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης των δύο σελίδων κατά το τελευταίο έτος.

Λαμβάνοντας υπόψιν: α) Ότι το Κίνημά μας διακηρύσσει και πρεσβεύει τις αυθεντικές αξίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι οποίες το οδήγησαν στην απόλυτη κυριαρχία εντός και εκτός συνόρων έως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και β) Ότι το facebook αποτελεί ένα πρώτης τάξεως κοινωνικό δίκτυο στο οποίο έχουν πρόσβαση πολλά εκατομμύρια συμπολιτών μας καθημερινά – άρα οι αριθμοί λένε την αλήθεια…

Ζητούμε, έχοντας την ιερή λαϊκή εντολή:
1) Την έναρξη των διαδικασιών για την επιστροφή του Κινήματός μας στις αγνές αξίες που το οδήγησαν στην καταξίωση, με την επιστροφή όλων ανεξαιρέτως των Μεγάλων Παλαιών συντρόφων που δόξασαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο, στα τεκταινόμενα του κόμματος.
2) Την απορρόφηση της σελίδας facebook “ΠΑΣΟΚ” από τη σελίδα μας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” η οποία πλέον καλπάζει με σκοπό εντός του 2017 να ξεπεράσει αυτήν της επάρατης Δεξιάς. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε.
Μετά τιμής,
οι πυρηνάρχες της σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο και τα 40.000+ μέλη υποστηρικτές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
4'
25 - 28
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;