Κλειστά σχολεία Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κλειστά σχολεία χιόνι σε όλη την Αττική! Δείτε αναλυτικά!

sxoleia-640x290

Κλειστά σχολεία σε όλη την Αττική! Κλειστά σχολεία χιόνι σε όλη την Αττική! Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά χιόνι! Δείτε αναλυτικά!

Δείτε εδώ ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ζάκυνθος

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στη Ζάκυνθο στις 11 Ιανουαρίου

Κόρινθος

Σας γνωρίζουμε ότι αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/2017, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημάρχων βάση των διατάξεων του άρθρου 58 και 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α ́/7-6-2010), θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ στις πιο κάτω περιοχές  :
1. ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ       : Όλα τα Σχολεία
2. ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                       :  Όλα τα Σχολεία
3. ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                 :  Όλα τα Σχολεία 2 ημέρες (και Πέμπτη)
4. ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ                                             :  Όλα τα Σχολεία
5. ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ       :  Όλα τα Σχολεία
6. ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ                                       : Όλα τα Σχολεία

Αχαία

Ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία:

-Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου

-Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου

-Νηπιαγωγείο Σελλών

-Δημοτικό Σχολείο Σελλών

-65ο Νηπιαγωγείο  (περιοχή Βούντενης)

-59ο Δημοτικό Σχολείο (περιοχή Βούντενης)

-Δημοτικό Καλλιθέας

-Νηπιαγωγείο Καλλιθέας

-Δημοτικό Αγ. Βασιλείου

-Νηπιαγωγείο Αγ. Βασιλείου

-Δημοτικό Δρεπάνου

-Νηπιαγωγείο Δρεπάνου

-Δημοτικό Αραχωβιτίκων

-Νηπιαγωγείο Αραχωβιτίκων

-Δημοτικό Ψαθοπύργου

-Νηπιαγωγείο Ψαθοπύργου.

Επίσης αύριο Τετάρτη  11 Ιανουαρίου 2017, στα παρακάτω σχολεία,  λόγω δημιουργίας παγετού τις πρώτες πρωινές  ώρες, η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.

-1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

-2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

-3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

-1ο Νηπιαγωγείο Παραλίας

-2ο Νηπιαγωγείο Παραλίας

-3ο Νηπιαγωγείο Παραλίας

-4ο Νηπιαγωγείο Παραλίας.

Οι  σχολικές μονάδες ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ του
Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, αύριο 11/1/2017 (ΤΕΤΑΡΤΗ) θα λειτουργήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, εκτός του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ, το οποίο θα παραμείνει κλειστό.

Έβρος: Κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη, ανοιχτά μόνο σε Αλεξανδρούπολη και Τραϊανούπολη

Κλειστά θα είναι και αύριο (Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017) τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης αλλά και στη δημοτική ενότητα Φερών του δήμου Αλεξανδρούπολης. Θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο στις δημοτικές ενότητες Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης.

Καβάλα

Με  απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σέρρες

Τη συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων, και τη Τετάρτη 11/01/2017, σε όλες  τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών, λόγω επικινδύνων καιρικών φαινομένων, αποφάσισε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Σερρών. Ανάλογη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού τις ερχόμενες ώρες

 Χαλκιδική

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Από το ΝΠΔΔ “Αριστοτέλης” αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

Φλώρινα

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Κοζάνη Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ. Ορεστιάδα Διακοπή μαθημάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, την Τετάρτη 11/01, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ηγουμενίτσα

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, με απόφαση του δημάρχου Ηγουμενίτσας, διακόπτεται η λειτων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ στις δημοτικές ενότητες Μαργαριτίου, Συβότων και Πέρδικας, την Τετάρτη.

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου δεν θα λειτουργήσουν λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Άργος Ορεστικό

Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11/01/2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, με απόφαση Δημάρχου, ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας καθώς επίσης και οι Παιδικοί Σταθμοί, λόγω των συνθηκών ολικού παγετού που επικρατούν και του νέου κύματος χιονοπτώσεων που πλήττει την περιοχή μας από χθες βράδυ.

Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αρκετούς Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας. Ήδη έχουν ανακοινώσει πως για τρίτη ημέρα δεν θα λειτουργήσουν νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά και Δέλτα, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων Δήμων. Αναλυτικότερα, δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην Καλαμαριά, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και των συνεχιζόμενων προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες

. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς, οι διευθυντές των σχολείων οφείλουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, να ενημερώνουν και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που υπάρχουν ή ακόμη και αυτά που ενδεχομένως θα προκύψουν από την επιδείνωση του καιρού. Μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς παραμένουν τα προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης λόγω του παγετού και οι θερμοκρασίες στις σχολικές αίθουσες -παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης – είναι χαμηλές. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά στο Πανόραμα και την Πυλαία(κλειστοί θα παραμείνουν στο Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι και το Φίλυρο).

Δεν θα χτυπήσει το κουδούνι αύριο, Τετάρτη, ούτε στα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί. Κλειστά για τρίτη συνεχή ημέρα θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς οι συνθήκες παγετού έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στα συστήματα υδροδότησης των σχολείων.

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, κλειστοί παραμένουν ο 1ος, 5ος & 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και ο 2ος Παιδικός σταθμός στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Οι υπόλοιποι έξι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά.

Στο Ωραιόκαστρο, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ. Για την ασφάλεια των μαθητών κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ΚΔΑΠ και δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) στο Δήμο Λαγκαδά.

Στο Δήμο Δέλτα, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμος Μαλεβιζίου

Το Δημοτικό Σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, ενώ όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από σύσκεψη του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Γιώργο Μαρκατάτο, αφού συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα.

Παξοί

Τα σχολεία στους Παξούς θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη, μετά από απόφαση του δημάρχου, λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους. Θήβα Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων ανακοινώνει οτι :Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Καστοριά

Ο δήμος Καστοριάς αποφάσισε και για αύριο Τετάρτη 11/1 να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Βόλβη Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλβης, λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν σε όλη την επαρχία Λαγκαδά.

Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν για Τετάρτη και Πέμπτη όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Λάρισα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, αλλά και της κατάστασης των καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ενταθούν.  Κλειστό θα παραμείνει επίσης και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη με απόφαση του προέδρου της σχολής.

Βόλος

Με απόφαση του Δήμου Βόλου και αφού συνεκτιμήθηκε η κατάσταση με τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και τις δυσμενείς προγνώσεις για το επόμενο διάστημα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, κλειστά. Επίσης αύριο, θα είναι κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί, που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου Βόλου. Αιγιάλεια Κλειστά αύριο Τετάρτη 11/1 τα σχολεία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;