Βελτίωσε την ταχύτητα του τηλεφώνου σου σε 5 απλά βήματα!
Οι τηλεφωνικές συσκευές τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε επίδοση και δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε όσο καλύτερα μπορούμε όλα όσα μας προσφέρουν!

Οι τηλεφωνικές συσκευές τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε επίδοση και δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε όσο καλύτερα μπορούμε όλα όσα μας προσφέρουν!

Το συγκεκριμένο γεγονός συνεπάγεται -πολλές φορές- χαμηλή μπαταρία και αναζήτηση φορτιστή ή ακόμα χειρότερα, βραδύτητα στην λειτουργία του κινητού.

Αν είσαι από αυτούς που κρατάνε την πλειονότητα της καθημερινότητας τους (εφαρμογές, φωτογραφίες, πρόγραμμα, κτλ) στο κινητό, σίγουρα κάποια στιγμή θα το δεις να “κωλύεται” να ανταποκριθεί στις “διαταγές” σου.

Επειδή ξέρουμε πόσο σπαστικό είναι να θες να ψάξεις κάτι και η οθόνη σου να κολλάει βασανιστικά πολύ, σου έχουμε εξασφαλίσει 5 τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την λειτουργία του κινητού σου.

Μην αφήνεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές

Πρόκειται για μια κακή συνήθεια που λίγο-πολύ όλοι έχουμε με τα κινητά μας. Ανοίγουμε την μια εφαρμογή μετά την άλλη και μετά ξεχνάμε να τις κλείσουμε με αποτέλεσμα το κινητό να αρχίζει να κινείται σε slow-mo.

Στον αντίποδα, το συνεχές κλείσιμο και άνοιγμα των εφαρμογών καταναλώνει περισσότερα δεδομένα και φυσικά μπαταρία. Για αυτό άφησε ανοιχτές μόνο όσες εφαρμογές χρησιμοποιείς σε μεγάλη συχνότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σβήσε ιστορικό και δεδομένα

Το ιστορικό περιήγησης σου στο ίντερνετ δεν θα σου χρησιμεύσει πιθανότατα πουθενά. Αν η συσκευή σου είναι iPhone πήγαινε Ρυθμίσεις, Safari και πάτα «Απαλοιφή Ιστορικού & Δεδομένων». Αλλιώς, εάν έχεις Android: Ρυθμίσεις, Chrome και να πατήσεις «Διαγραφή Ιστορικού Περιήγησης».

Αφαίρεσε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές

Αν μια εφαρμογή “πιάνει χώρο” χωρίς να την χρησιμοποιείς ουσιαστικά, απλά αφαίρεσε την από το κινητό σου. Θα απελευθερώσεις χώρο για πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο ενώ ταυτόχρονα το κινητό σου θα λειτουργήσει πιο γρήγορα.

Κάνε update στις εφαρμογές

Πολλές φορές, οι δημιουργοί των διάφορων εφαρμογών βγάζουν updates στα οποία διορθώνουν τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκαλούν οι εφαρμογές τους στην συσκευή σου. Εκμεταλλεύσου τα, δες αν βελτιώνουν την κατάσταση και ύστερα -εφόσον δεν έχουν βελτιώσει την κατάσταση- πέρνα στην διαγραφή εφαρμογών.

Σβήσε φωτογραφίες, μουσική, κτλ.

Πέρνα το υλικό σου στον υπολογιστή ή το τάμπλετ σου, κρατώντας μόνο τις φωτογραφίες που δεν θες να αποχωριστείς, και θα δεις αισθητή διαφορά στην λειτουργία της συσκευής σου. Η απελευθέρωση χώρου θα της δώσει το περιθώριο να λειτουργήσει χωρίς παρατράγουδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;