Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Σκορπιός 2017
Σκορπιός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

shutterstock_383569114

Σκορπιός 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Αλλαγές πριν από μία νέα αρχή

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ


Η χρονιά ξεκινά με μία στροφή προς τον «έσω εαυτό» και την ανάγκη να στραφείτε σε προσωπικές αναζητήσεις (κάτι που συνάγει με την φύση του ζωδίου σας) από τα γενέθλια του 2016 ως τον Οκτώβριο του 2017.

Κατά συνέπεια, με το πέρασμα του Δία, πλανήτη της αφθονίας, στον Ζυγό, εκπαιδεύεστε να ισορροπείτε ανάμεσα στην ευγένεια και την δύναμη επιρροής, την διπλωματική οδό και την διεκδίκηση. Καθώς είστε επιφυλακτικοί θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες ή τις προσωπικές επιθυμίες που δεν μοιραστήκατε ως τώρα με άλλους.

Ίσως είναι ένα διάστημα περισυλλογής και ανασυγκρότησης, λίγο περιοριστικό για σας, αλλά απαραίτητο για να συνειδητοποιήσετε ταλέντα ή αδυναμίες και να προχωρήσετε σωστά από τον Οκτώβριο του 2017 και μετά. Εκεί, ανοίγεται ένας νέος δρόμος και θα αναφερθούμε επαρκώς την κατάλληλη εποχή. Θα αναλάβετε την διαχείριση πολλών υποθέσεων και θα έχετε πρωτοβουλία και επιρροή στο περιβάλλον έκτοτε. Είναι η εποχή όπου θα υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιό σας. Θα έχουμε ιδιαίτερο αφιέρωμα γι’ αυτό.

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Από τα τέλη του 2014 και μετά, με τον Κρόνο στον Τοξότη (έστω με μικρές παλινδρομήσεις ως το φθινόπωρο του 2015) πρέπει να επιδιώξετε να ρυθμίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Τα έσοδα μπαίνουν σε τάξη και οργανώνετε πιο προσεκτικά πλέον τις συναλλαγές σας. Οι αξίες σας αλλάζουν, είστε πιο αυστηροί και επικριτικοί ίσως… αλλά σίγουρα αποκτάτε μία ευελιξία που σας λείπει.

Η αλήθεια είναι πως έκανε τρεις διαδρομές ως την τελική ευθεία, προκειμένου να έρθετε σε πλήρη συνειδητοποίηση για τον τομέα της ασφάλειας και των σταθερών απολαβών. Μία φορά στις αρχές του 2015, μία στις αρχές του καλοκαιριού και στην συνέχεια από τον Σεπτέμβριο 2015  και μετά, οριστικά πλέον στοχεύετε σε ό,τι είναι σημαντικό για σας, με τις ανάγκες και την διασφάλισή σας.

Μετά το τέλος του 2017, θα ξεκινήσει μία δυναμική περίοδος για σας, καθώς σας ευνοεί άμεσα και ο Κρόνος και ο Δίας, οπότε θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναπτύξετε τα σημαντικά έργα και να κατακτήσετε ό,τι σας συγκινεί. Ως τότε, όμως, ας είστε συνειδητοί και συγκροτημένοι, για να σχεδιάσετε σωστά τα βήματα.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ,  των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας.  Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Καθώς συνυπάρχει ο Χείρωνας, θα βρείτε δημιουργικές ασχολίες αυτοθεραπείας ή προκειμένου να δώσετε μία ανάσα και βοήθεια σε άλλους ανθρώπους και να τους κάνετε χαρούμενους. Οι αγαπημένοι σας ωφελούνται πλέον όλο και περισσότερο από την παρουσία σας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο Ουρανός, πλανήτης των επαναστατικών αλλαγών,  στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε το σκοτάδι της ψυχής. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που είχε διάρκεια και δυναμισμό λόγω ακρίβειας της όψης ως και το 2015, ατόνησε κατά τη διάρκεια του 2016 και από το 2017 και μετά, δεν δονεί έντονα τον ψυχισμό σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-skorpios-2017/

Στον απόηχό του ίσως αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή – αν ήδη δεν έχουν γίνει ξεκαθαρίσματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».

Οι Δεσμοί της Σελήνης, βρίσκονται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ως τον Μάιο και θα λέγαμε πως είναι ένας σχετικά εύκολος δρόμος συνειδητών επιλογών. Οι στόχοι ενισχύονται και προσδιορίζονται, έχετε την συμπαράσταση φίλων και γνωστών, και είναι πιθανό να εμπλακείτε με μία ομάδα που θα σας φανεί χρήσιμη και μάλιστα ενδιαφέρουσα.

Αυτή η συλλογική κίνηση, προωθεί τα σχέδιά σας και ενδέχεται να σας διευρύνει τον κύκλο, με γνωριμίες χρήσιμες, σημαντικές και ουσιαστικές. Η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή και να ξεπεράσετε την εσωστρέφεια, θα είναι πιο έντονη αυτή την εποχή.

Αν δεν έχετε ένα συλλογικό ενδιαφέρον, ίσως ενδιαφερθείτε για τα «κοινά», για μία φιλανθρωπική κίνηση, ή για ένα σωματείο οικολογικό, ζωοφιλικό. Είναι μερικές από τις επιλογές που θα έδιναν νόημα στο νέο αυτό έτος.

Από τον Μάιο και στη συνέχεια, θα είναι προκλητικά τα γεγονότα προκειμένου να πάρετε δραστικές αποφάσεις για την προώθηση του κύρους και του ονόματός σας κοινωνικά και για μία αλλαγή στην βάση του έργου σας.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν δύο σκέλη:

Τον Φεβρουάριο θα σας οδηγήσουν στο όνειρο μίας νέας αρχής, δημιουργικά και συναισθηματικά. Θα είναι απαραίτητο να διαχωρίσετε τις προσωπικές επιδιώξεις από το ταλέντο ή το ερωτικό στοιχείο.     

Τον Αύγουστο οι μέρες θα έχουν έντονες συγκινήσεις και μπορεί να λάμψει το άστρο σας, αν έχετε ήδη «δουλέψει» επαρκώς γι’ αυτό, ή να κάνετε μία ριζική αλλαγή από την βάση του οικοδομήματος της ζωής σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;