Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων: Καρκίνος 2017
Καρκίνος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Καρκίνος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Ζυγίζοντας σωστά τις σχέσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η εικόνα της νέας σας χρονιάς συνεχίζει σε ένα μοτίβο ήδη γνωστό, από τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως από το 2010 και μετά. Αν και οι δύσκολες όψεις της προηγούμενης πενταετίας –εξαετίας έχουν αισθητά απομακρυνθεί, η παρουσία του Δία ως το φθινόπωρο, στον Ζυγό, υπερτονίζει ένα ευάλωτο τοπίο στην προσωπική σας ζωή και στις κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις.

Καθώς συνεχίζεται η ροή που ήδη γνωρίζετε και έχετε βιώσει, θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή ακόμη μία χρονιά, αφού ως το τέλος θα εισπράξετε κάποια σημαντικά δώρα.

Στόχος, η ισορροπία δυνάμεων μέσα από παρορμητικές επιλογές.

Σημαντικό θέμα, η δικαίωση.

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες.

Καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί απέναντι σε όσους και όσα σας περιορίζουν ή σας θέτουν υποχρεώσεις που δεν σας ικανοποιούν.

Το έργο σας αποδίδει δημιουργικά, όταν κάνετε επιλογές και θέτετε προτεραιότητες, κυρίως προς τους αγαπημένους και όσους θεωρείτε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Κατά συνέπεια, για να είστε αποδοτικοί αυτή τη χρονιά, μία επαναξιολόγηση των τελευταίων χρόνων είναι απαραίτητη. Μη διστάσετε να ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν λοιπόν!

Ο  Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και της ανάπτυξης, κινείται στον Ζυγό για πολλούς μήνες μέσα στο 2017. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια ή την κατοικία. Ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, μπορεί να ενδιαφερθείτε να παντρευτείτε, να κάνετε ένα παιδί ή να επενδύσετε στην ίδια την κατοικία.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-karkinos-2017/

Η ανάπτυξη στα πλαίσια της οικογένειας και της θαλπωρής, θα ανασύρει στην επιφάνεια αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να φέρετε εις πέρας για να νιώσετε αρμονία και χαρά.

Υπάρχουν όμως οι δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, κατά διαστήματα, άρα είστε σε εγρήγορση, περιμένοντας θετικά και αρνητικά. Σίγουρα όλα περνούν και υπάρχει ροή όμως.

Στην συνέχεια, θα επέλθει η ποθητή ενδυνάμωση και γαλήνη κυρίως από τον Οκτώβριο και μετά, αφού θα ευνοήσει το ζώδιό σας, στο πέρασμά του στον Σκορπιό. Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών του έτους, θα είστε όλο και περισσότερο δημιουργικοί, ερωτικοί, μαγνητικοί και θα αναδειχθεί το ταλέντο σας. Οπότε, τα καλύτερα σας περιμένουν!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Δία στον Ζυγό, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Δία στον Σκορπιό, θα αναφέρουμε σε ειδικό αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

Ο Κρόνος, από τα τέλη του 2012 ως τα τέλη του 2014, έχει λειτουργήσει σαν στήριγμα και ταξινόμησε ή αξιολόγησε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές δοκιμάστηκαν και απέδειξαν την αντοχή και την ποιότητά τους, ενώ παράλληλα σας θωράκισε απέναντι σε κάθε ανούσια γνωριμία. Στην πορεία αυτής της διαδρομής, κάποια σχέδια ολοκληρώθηκαν και ορισμένα δημιουργικά σχέδια, έφεραν στο φως δεξιότητες και ταλέντα σας.

Αυτή η διαδρομή άφησε σημάδια και γνώση, εμπειρία, σοφία πιθανώς… Έκτοτε οι συνθήκες άλλαξαν για σας.

Τώρα με τον Κρόνο στον Τοξότη ως το τέλος του 2017, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα θέματα της εργασίας σας πολύ πιο συντονισμένα και οι ευθύνες θα είναι για σας η τελική εικόνα στο έργο σας. Θα φανείτε αξιόπιστοι, σοβαροί, συνετοί και οι ιδέες σας θα αξιοποιηθούν. Ο περιορισμός θα σας κουράσει ίσως και αν έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να τα ρυθμίσετε όλα.

Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική.

Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα αμειφτεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να πάρετε κάποια ειδική κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας, είτε να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας.

Στην υγεία θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί, ακολουθώντας ένα ρυθμισμένο πρόγραμμα διατροφής και ανάπαυσης.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας  λιγότερο έντονα στο εξής, αισθητά ακόμη… και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Το εν λόγω τετράγωνο υπενθυμίζει επί της ουσίας, η παρουσία του Δία στον Ζυγό, καθώς πυροδοτεί ενίοτε τον ένα ή τον άλλο πλανήτη και παράλληλα σας προκαλεί να αντιδράσετε.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ο Χείρωνας που συμβαδίζει στο ίδιο ζώδιο τα τελευταία χρόνια, βοηθά και διδάσκει μέσω της Τέχνης, της σοφίας, σαν ένα θεραπευτικό κλειδί.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Αντίθετα, δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, ήδη απεκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα από τον προηγούμενο χρόνο. Ευνοεί να πέσουν τα πέπλα της ουτοπίας που σας ενέπνευσαν μεν, ιδεολογικά, αλλά σας παραπλάνησαν πρακτικά. Τώρα πια πρέπει όλα να αναλυθούν με έναν τρόπο απλό, λιτό, κατανοητό. Έτσι θα προχωρήσετε στην εξέλιξή σας. Μία σημαντική στροφή συνειδητοποίησης αξιών, θα σας επιβληθεί από τον Μάιο και μετά. Απελευθερωθείτε από τα ομιχλώδη τοπία για να την χαρείτε!

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Τον  Φεβρουάριο, θα σας προσφερθεί το έδαφος να ανακτήσετε τον χαμένο σας οραματισμό με μία νέα αρχή, ακόμη κι αν πρέπει να είστε καλά γειωμένοι. Κάποια γεγονότα που εκπλήσσουν, θα επηρεάσουν ουσιαστικά τη ζωή σας αλλάζοντας την ίδια σας την ψυχολογία.

Τον Αύγουστο, ας προσέχετε μία ευαισθησία στην υγεία που μπορεί να σας απασχολήσει απρόοπτα. Ίσως γίνει αιτία να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ψυχολογική διάθεση, και να αξιολογήσετε διαφορετικά ανθρώπους, συναισθήματα, υλικά αγαθά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;