Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων: Παρθένος 2017
Παρθένος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Παρθένος 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

από την Λίλιαν Σίμου

Αξιολογώντας ό,τι είναι πολύτιμο

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ενδιαφέρον ο κύκλος που ξεκίνησε για σας από τα περυσινά σας γενέθλια και ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 με τα πρόσφατα γενέθλια.

Ο Δίας στην Παρθένο, όπως ήδη αναλύσαμε σε ειδικό άρθρο, σε θέση αδυναμίας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μοιάζουν ίσως λίγες. Σε εποχές λιτών επιλογών όμως, έχουμε περισσότερη διαύγεια, επινοητική δραστηριοποίηση και διάκριση.

Ένας πλανήτης σαν τον Δία προσφέρει αφειδώς βοήθεια, από όποια θέση κι αν βρίσκεται. Σημαντικά προσόντα είναι η προσπάθεια, η υπομονή, η επιμονή, η ελαστικότητα, η  ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. Αγαθά που θα προκύψουν από αυτή την στάση ζωής, θα μας δικαιώσουν.

Δεν είναι όμως πάντα ευχάριστη η προσπάθεια και η προσήλωση σε ένα στόχο. Ωστόσο, στο ζώδιο αυτό, φαίνεται πως πρέπει να υπηρετήσουμε το έργο μας, να καλλιεργήσουμε και να δρέψουμε καρπούς των κόπων μας. Η προσωπική μας εργασία με μόχθο και λογική, συνθέτει το παζλ και ολοκληρώνει τον στόχο.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, η γνώση τίθεται σε εφαρμογή, η πειθαρχία και η σωστή οργάνωση, είναι απαραίτητα εφόδια.

Άραγε εκμεταλλευτήκαμε αυτή την περίοδο ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016; Χρειάζεται να γίνει απολογισμός και να κριθεί εκ του αποτελέσματος η πορεία.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και στο εξής, ως τον Οκτώβριο του 2017, ο Δίας περνά στον Ζυγό και  θα υπάρξει διεύρυνση των ευκαιριών για έσοδα ή μία σημαντική και πολύτιμη ωφέλεια. Με σκαμπανεβάσματα φυσικά που πρέπει να προσεχθούν ανά διαστήματα, όπως θα αναφέρουμε στο σχετικό άρθρο, θα είστε σε θέση να έχετε μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης. Όμως πρέπει να δράσετε παρορμητικά και αυτό δεν είναι η κλασική νοοτροπία σας. Εδώ όμως υπάρχει η δική σας επιλογή και αποφασιστικότητα!

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Ο Κρόνος από τα τέλη του 2015 βρίσκεται οριστικά στον Τοξότη και θα περιορίσει αισθητά τις υπερβολές ή τις απαιτήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Θα σας είστε περισσότερο επιλεκτικοί και αυστηροί προς εκείνους που είναι οικείοι θέτοντας τα όριά σας ή τους όρους σας.

Ίσως ενδιαφερθείτε να ρυθμίσετε ζητήματα της κατοικίας ή της οικογενειακής περιουσίας.

Είστε πιο εγκρατείς, ενώ παράλληλα με την επεκτατική δύναμη του Δία, προσπαθείτε να ανοίξετε νέους δρόμους. Μία σύγκρουση κάποιες φορές μεταξύ του δούναι και λαβείν, θα σας δημιουργεί ψυχική ή σωματική κόπωση.

Όλα όμως γίνονται για να αποκρυσταλλώσετε και να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να θεμελιώσετε εκ νέου το έργο σας!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-parthenos-2017/

Ο Ουρανός στον Κριό αγγίζει από το 2010 το ψυχολογικό σας πεδίο, κάποιες φορές αλλάζει την διάθεση ή προκαλεί αναστάτωση. Ως πρότινος, το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, δυσκόλευε αρκετά τη ζωή σας, καθώς κατά διαστήματα είχατε ανασφάλεια, φοβίες ή ανησυχίες. Προφανώς όμως, σας βοηθά ως το 2017 περίπου, να είστε αρκετά πιο παρορμητικοί και να μην εφησυχάζετε. Η επαναστατική σας διάθεση, σας κάνει περισσότερο αντιδραστικούς.

Για τον Ουρανό στον Κριό μπορείτε να πληροφορηθείτε στο άρθρο μας.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών.

Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών.

Για τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Καθώς τα τετράγωνα ακριβείας προς τον Ουρανό πλέον δεν υφίστανται και σταδιακά μέσα στο 2016 οι δύο κοσμικοί πλανήτες απομακρύνονται, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Καρμικές αλλαγές μετά από μία διετή πορεία εξελίξεων, θα αισθανθείτε από τον Μάιο και μετά, αφού θα κληθείτε να αναγνωρίσετε προσωπικά βιώματα και θα αναλάβετε την υποχρέωση της προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας, προς τον ίδιο σας τον εαυτό.

Οι εκλείψεις του έτους σας αφορούν αφού συνδυάζουν το ζώδιό σας για λίγους μήνες ακόμη. Επί τούτου θα αναφερθούμε την κατάλληλη εποχή.

Με σημαντικό σταθμό τον Σεπτέμβριο του 2016, υπάρχει απογοήτευση παροδικά από τις σχέσεις ή τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις συνεργασίες σας. Δυσκολίες προφανώς θα υπάρχουν και ανακατατάξεις στις υποχρεώσεις, γι αυτό ας είστε προσεκτικοί.

Τον Φεβρουάριο του 2017, υπάρχει ένα ανάλογο κλίμα όπως τον Σεπτέμβριο, με μία επιπλέον διαφορά, πως ξεκινάτε μία πορεία συνεργασιών και σχέσεων, με όνειρα ή…ουτοπίες!

Τον Αύγουστο του 2017, η ζωή σας φαίνεται πιο λαμπερή, καθώς ένα μυστικό φλογίζει την ψυχή και μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;