Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Ιχθείς 2017
Ιχθείς 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

αστρολογικές προβλέψεις 2017

Ιχθείς 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Κορύφωση έργου

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πιο έμπειροι πλέον, θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και ίσως αλλάξει η εικόνα σας στο εξής, αφού όμως γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων  των προηγούμενων χρόνων.

Θα αποκρυσταλλώσατε σε γνώση και αντίληψη και είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Θα λέγαμε πως μοιάζει το διάστημα από το 2015 ως το τέλος του 2017, σαν να ήταν μία νέα αρχή για σας, μέσα από ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, αφού σας φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Όμως και η διδασκαλία που παίρνετε, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που σας στήριξε στις αντιξοότητες του πρόσφατου παρελθόντος, στο ζώδιο του Τοξότη ως το τέλος του 2017 θα απαιτεί να διαμορφώσετε μία διαφορετική κοινωνική εικόνα και να ασχοληθείτε με το έργο σας σοβαρά.

Θα έχετε μία σταδιακή απελευθέρωση από ανούσιες ασχολίες ή ανθρώπους που δεν σας αντιπροσωπεύουν στις κοινωνικές σχέσεις. Ξεκινά η νέα χρονιά με αυτή την προδιάθεση, και στα μέσα όπως και το φθινόπωρο, ξεκαθαρίζει το τοπίο των γνωριμιών.

Θέτετε σαφείς στόχους για την προώθηση του έργου σας και θα το στηρίξετε με μόχθο και γνώση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Για δύο περίπου χρόνια, από το φθινόπωρο του 2015 και μετά, είστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της καριέρας και στην αξιοποίηση των προσόντων σας. Δεν θα έχετε πολλές παρεκκλίσεις από τους κύριους στόχους σας και θα μπορείτε να δώσετε το καλύτερο δυνατόν στην ανάπτυξη του έργου,  μέσα όμως από διαρκείς και δυναμικές επιλογές.

Δοκιμάστε τις αντοχές σας, αλλά και τις ικανότητές σας!

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας , αλλά και ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας. Έχετε απαλλαγεί πλέον από την αντίθεση που βιώσατε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους και είστε σε μία διαφορετική οπτική για τις ευκαιρίες της ζωής σας.

Με τον Δία πλέον στον Ζυγό, θα είστε σε θέση ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας αρμονία και χαρά. θα έχετε ευχέρεια να ισορροπήσετε τις βαθύτερες αγωνίες και ανησυχίες. Με κάποιες ανατροπές ή εντάσεις, η ψυχολογία σας αλλάζει και επιθυμείτε πλέον να τακτοποιήσετε τη ζωή σας με περισσότερη ασφάλεια, υλική ή συναισθηματική.

Δεν θα υπάρχει σταθερότητα μεν, αλλά θα παρακινηθείτε να δράσετε και να αντιδράσετε προκειμένου να ζήσετε πιο δυναμικά και πιο αποφασιστικά την καθημερινότητά σας.

Θα επιθυμείτε την ασφάλεια και θα προσπαθήσετε να συνεργαστείτε ή να κατανοήσετε τα οφέλη μίας συνεργασίας.

Από τον Οκτώβριο και μετά, ο Δίας περνά στον Σκορπιό και ανοίγει για σας νέους ορίζοντες και θα βοηθήσει να ανοίξετε δρόμους πνευματικούς αλλά και πρακτικούς, διασφαλίζοντάς σας ένα καλύτερο «αύριο».

Για τον Δία στον Ζυγό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Σκορπιό, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και εισήλθε στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για  14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως την ονειροπόληση, αφού ενισχύει αυτή την προδιάθεσή σας. Ευτυχώς ο Κρόνος σας προσγειώνει και σας φέρνει ισορροπία ως το τέλος του 2017.

Με τον Χείρωνα επίσης στο ίδιο ζώδιο, έχετε την δύναμη της αυτοθεραπείας, της αυτοβελτίωσης και της έμπνευσης. Εκμεταλλευτείτε τα!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΙΧΘΕΙΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-ichthis-2017/

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης (κυρίως υλικής) στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας.

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχει ατονήσει αισθητά πλέον, αλλά το τοπίο δεν έχει ηρεμήσει ακόμη και στον ψυχισμό σας υπάρχει μία αναστάτωση. Την αναστάτωση επιτείνει κατά διαστήματα η αντίθεση του Δία.

Πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς δεδομένα και σταθερότητα, κάτι που επιτάσσουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες. Έχετε το ταλέντο της ευελιξίας και μπορείτε μέσα από αυτό να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Διαισθητικά, ας είστε σε εγρήγορση.

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Πλούτωνας στον Αιγόκερω».

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, ως τον Μάιο προβάλλει την ανάγκη να βελτιώσετε τις συνεργασίες ή να διδαχτείτε από αυτές σημαντικά μαθήματα ζωής. Το κυριότερο είναι να διακρίνετε την λεπτομέρεια και την ουσία των σχέσεων. Μπορεί να πρέπει να γειωθείτε και να μην ονειροβατείτε όταν κάνετε μία σημαντική σχέση ή μία συνεργασία. Από τον Μάιο και μετά, θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να κάνετε την ζωή σας πιο λαμπερή, αναπτύσσοντας άμυνες και αντιδρώντας στην μεταβλητή σας φύση.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν λεπτομερώς την ανάλογη εποχή.

Τον Φεβρουάριο θα υπάρχει έκλειψη στο ζώδιό σας, όπου σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα και θα πρέπει να οραματιστείτε το μέλλον βάση αυτού. Παράλληλα, μία εσωτερική αναστάτωση που οφείλεται σε λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος, φέρνει προβληματισμό για τις τωρινές υποχρεώσεις.

Τον Αύγουστο, η καθημερινότητά σας χρειάζεται ανανέωση και όλα θα εξαρτηθούν από την σταθερότητα και την εσωτερική σας ισορροπία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
45'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
45'
0 - 2
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;