Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων: Αιγόκερως 2017
Αιγόκερως 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου! Από τη Λίλιαν Σίμου

shutterstock_383569114

Αιγόκερως 2017, αυτές είναι οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Από την Λίλιαν Σίμου

Ευκαιρίες καριέρας

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος,  στο  ζώδιο  του  Τοξότη για δύο και πλέον χρόνια, καθορίζει μία περίοδο με συγκεκριμένες εσωτερικές ανησυχίες.

Η διετία αυτή ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 σε αργούς ρυθμούς, αλλά από το φθινόπωρο του 2015, είστε πλέον σε βαθύτερη ενδοσκόπηση, αφού οι συνθήκες που επικρατούν φέρνουν πλέον εσωτερική εξισορρόπηση. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να αποκολληθείτε από πεποιθήσεις και εμπειρίες που υποσυνείδητα σας περιορίζουν. Είναι χρόνιες καταγραφές και απαιτείται αρκετή προσπάθεια.

Ως το τέλος του 2017 όμως, θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από την αγωνία και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντική η περίοδος αυτή, αν και ενδέχεται να αισθάνεστε κατά διαστήματα άβολα, γιατί προγραμματίζετε καλύτερα τα επόμενα βήματα.

Για τον Κρόνο στον Τοξότη μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Δίας είναι πλέον στον Ζυγό το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και σε ό,τι αφορά το ζώδιό σας, θα τονίσει τα κοινωνικά ενδιαφέροντα. Θα είστε περισσότερο δραστήριοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον, συμμετέχοντας στα δρώμενα και έχοντας κατά πάσα πιθανότητα νέες γνωριμίες, αξιόλογες συναναστροφές.

Το έργο σας θα αναπτύσσεται σταδιακά, παρά τις ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν κατά διαστήματα. Θα εντυπωσιάσετε και θα εκπλήξετε με καινοτομίες. Αν μάλιστα επιθυμείτε να κάνετε ανατροπές ή να φέρετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, θα μπορείτε κατά τη διάρκεια του νέου έτους να είστε δυναμικοί.

Από τον Οκτώβριο του 2017, με τον Δία στον Σκορπιό θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται ένα συλλογικό έργο να σας μεταμορφώσει και να προσελκύσετε την προσοχή του περιβάλλοντος.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017 http://astrolife.gr/zodia-astrologia-etisies-provlepsis-zodion-egokeros-2017/

Για περισσότερες λεπτομέρειες την περίοδο με τον Δία στον Ζυγό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας

Για τον Δία στον Σκορπιό θα υπάρξει αφιέρωμα εκείνη την εποχή.

Ο Πλούτωνας από το 2009 είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ακόμη αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Η δύσκολη εξαετία όμως φθάνει στο τέλος για τις όψεις με τον Ουρανό, παρ΄όλ’ αυτά, υπάρχουν ακόμη οι δονήσεις της. Κι αυτό γιατί ο Δίας στον Ζυγό τις υπογραμμίζει, αφού συνδέεται κατά διαστήματα με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα εναλλάξ.

Έχετε μία διαδρομή ακόμη να διανύσετε, ωστόσο ήδη αναγνωρίζετε την ιδιαίτερη προσφορά του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση θα προκύψουν. Οι σχέσεις αλλάζουν, γίνονται περισσότερο ουσιαστικές. Ενώ στο οικογενειακό περιβάλλον ελλοχεύει κατά καιρούς η ένταση. Είναι σημαντικό να επιλέγετε την ανανέωση όταν αισθάνεστε πως η ρήξη πλησιάζει. Μία αποστασιοποίηση ή αλλαγή μπορεί να δώσει λύσεις.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί σαν μνήμη τον ψυχισμό σας –έστω και πιο υποτονικά πλέον- και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Οι απαιτήσεις των σχέσεων έρχονται σε σύγκρουση με την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού και θα λειτουργείτε αρκετά παρορμητικά κατά διαστήματα.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Το καρμικό μονοπάτι των Δεσμών της Σελήνης ευνοεί και διευκολύνει τις αποφάσεις ως τον Μάιο. Είναι ουσιαστικής σημασίας να δώσετε σημασία στην λεπτομέρεια και να κάνετε προσεκτικές κινήσεις ως εκείνη την περίοδο. Στην πορεία θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες, επενδύοντας καλύτερα στο μέλλον και στις δυνάμεις σας, υλικές ή ψυχικές, από τον Μάιο και μετά.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε λεπτομερώς την εκάστοτε περίοδο, συνοπτικά αγγίζουν τα εξής:

Τον Φεβρουάριο αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας και την διαχείριση του εισοδήματος, ενώ μπορεί να σας προβληματίσει μία έναρξη ή μία νέα γνωριμία.

Τον Αύγουστο θα έχετε μία ιδιαίτερη επίγνωση των αξιών και των πολύτιμων θεμάτων που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας στο εξής. Δεν αποκλείεται μία επένδυση, συναισθηματική ή υλική, να είναι το έναυσμα για πρόοδο και χαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;