Αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών! (video)
Χριστουγεννιάτικες ταινίες υπάρχουν πολλές... το θέμα είναι όμως ποια είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ!

unnamed (1)

Χριστουγεννιάτικες ταινίες υπάρχουν πολλές… το θέμα είναι όμως ποια είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ!

Κι όταν λέμε «απόλυτη» εννοούμε εκείνη που όταν σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα να είναι η πρώτη ταινία με Χριστουγεννιάτικο storyline ή background που να σου έρχεται στο μυαλό. Η ταινία που διαχρονικά έβλεπες, βλέπεις και θα βλέπεις σίγουρα την περίοδο των Χριστουγέννων με ευχαρίστηση.
Αυτή την απάντηση έρχονται να δώσουν στο video που ακολουθεί ο Mikeius και ο Βαγγέλης Μαρμαράς, σε ένα εντελώς Χριστουγεννιάτικο «Geek Wars», στο netwix.gr.
Συγκεκριμένα αντιπαραθέτουν δύο από τις πιο κλασσικές –πλέον- Χριστουγεννιάτικες ταινίες, το «Home Alone» με το «Gremlins» και τις κοντράρουν στα σημεία. Ανάμεσα σε πολλά, θα μάθεις ποια ταινία έχει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο soundtrack, ποια είναι πιο «ώριμη», ποια το παράκανε με τις συμπτώσεις, ποια «βίασε» τα Χριστούγεννα, ποια είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» των Christmas movies και ποια είναι πανέξυπνη.
About «Geek Wars»:
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από αβεβαιότητα, δύο φίλοι έρχονται να λύσουν τα μεγαλύτερα διλήμματα της σύγχρονης εποχής. Ποιές ταινίες μας καθόρισαν; Ποιους celebrities αγαπάμε να μισούμε; Ποια κονσόλα θέλουμε να σπάσουμε; Ποιο cartoon μας κάνει ακόμα να κλαίμε σαν μωρά παιδιά; Ο Mikeius και ο Βαγγέλης Μαρμαράς, σε συνεργασία με το Comedy Lab, επιστρέφουν με τα θρυλικά debates που δίχασαν τα πλήθη και έσπασαν το Ελληνικό Internet. Έσω έτοιμος. Το Geek Wars ήρθε για να μείνει στο netwix.gr αποκλειστικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;