6 βιβλία που αξίζει να διαβάσεις πριν έρθουν στις κινηματογραφικές αίθουσες!
Το 2017 θα μας υποδεχθεί με μια ποικιλία νέων ταινιών που θα έχουν βασιστεί σε βιβλία-best sellers που σάρωσαν τις εντυπώσεις!

Screen Shot 2016-12-30 at 13.54.04

Το 2017 θα μας υποδεχθεί με μια ποικιλία νέων ταινιών που θα έχουν βασιστεί σε βιβλία-best sellers που σάρωσαν τις εντυπώσεις!

Αυτά ακριβώς τα έργα αξίζει ιδιαίτερα να τα διαβάσεις σε βιβλίο προτού τα συναντήσεις στον κινηματογράφο τις περιοχής σου.

Η λίστα με τα βιβλία που θα μεταφερθούν στην μεγάλη οθόνη είναι μακριά, καθώς περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 έργα. Εμείς επιλέξαμε αυτά που μας άρεσαν περισσότερο και στα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Live by Night, Dennis Lehane

Την περίοδο της ποταπαγόρευσης στην Αμερική των ’20s, τα κρυδά speakeasy κινούν το αλκοόλ παράνομα. Κάπως έτσι καταφέρνει να πετύχει και ο γιος του αρχηγού της αστυνομίας της Βοστόνης, ο οποίος κλέβει τα λεφτά και το κορίτσι ενός αρχιμαφιόζου και προσπαθεί να του ξεφύγει.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck, ο οποίος την σκηνοθετεί αλλά και κάνει την σεναριακή προσαρμογή. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Κύκλος, Dave Eggers

Screen Shot 2016-12-30 at 13.30.15

Η Mae Holland προσλαμβάνεται στον Κύκλο, την ισχυρότερη διαδικτυακή εταιρία παγκοσμίως. Φιλόδοξη μα και ιδεαλίστρια, νιώθει έτοιμη να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της ζωής της. Η May εντυπωσιάζεται τόσο από όσα προσφέρει η εταιρεία που -χωρίς δεύτερη σκέψη- βυθίζεται στα ατελείωτα πάρτι, τα νυχτερινά κέντρα, τις συναυλίες με διάσημους μουσικούς, τα αθλητικά δρώμενα και τα ενυδρεία με σπάνια πλάσματα. Η ζωή της πριν από τον Κύκλο αρχίζει να μοιάζει με μια μακρινή ανάμνηση. Όταν όμως θα γνωρίσει έναν παράξενο συνάδελφο σιγά σιγά θα αρχίσει να αναρωτιέται αν είναι μέρος μιας εικονικής πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστές της ταινία θα είναι ο Tom Hanks και η Emma Watson υπό το σκηνοθετικό ταλέντο του James Ponsoldt. Η ταινία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

The Zookeper’s Wife, Diane Ackerman

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Jan και της Antonina Jabinski, φυλάκων στο ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας που πρόσφεραν καταφύγιο σε εκατοντάδες ανθρώπους και ζώα κατά τη διάρκεια του Ναζισμού.

Πρωταγωνιστές η Jessica Chastain και ο Daniel Brühl, η σκηνοθεσία είναι της Niki Caro. Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Ο Μαύρος Πύργος

Screen Shot 2016-12-30 at 13.34.22

Ο “Σκοτεινός” ή “Μαύρος” είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχει βγάλει ο King και, όπως είναι αναμενόμενο, θα κυκλοφορήσει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία: Στο ρόλο του περίφημου πιστολέρο Roland Deschain θα δούμε τον Idris Elba, ενώ το Μαυροντυμένο Άντρα έχει αναλάβει ο Matthew McConaughey. Ωραία σύμπραξη. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

The Mountain Between Us, Charles Martin

Mountain-Between-Us-Charles-Martin

Δύο άγνωστοι βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με την άγρια φύση αφού το αεροπλάνο του έπεσε στην μέση του πουθενά και πρέπει να μάθουν να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να επιβιώσουν.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα έρθουν στην ζωή από τον Idris Elba και την Kate Winslet.

Murder on the Orient Express, Agatha Christie

Murder-Orient-Express-Agatha-Christie

Το κλασικό μυστήριο ακολουθεί τον ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει μια δολοφονία που έγινε σε ένα διάσημο τρένο.
Πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι ο Kenneth Branagh, ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία κιόλας, ο Johnny Depp, η Daisy Ridley, η Michelle Pfeiffer και ο Leslie Odom Jr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;