Οι έξυπνοι άνθρωποι δυσκολεύονται να ερωτευτούν - Οι επιστήμονες ανακάλυψαν γιατί!
Η αγάπη είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς...Γιατί όμως οι έξυπνοι άνθρωποι δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να την κατανοήσουν;

500_1L

Η αγάπη είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς…Γιατί όμως οι έξυπνοι άνθρωποι δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να την κατανοήσουν;

Το Bright Side συγκέντρωσε διάφορες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Αυτοί είναι λοιπόν κάποιοι λόγοι:

1.Αναλύουν τα συναισθήματα τους 

Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι “ιδανικοί” στο να συγκεντρώνουν πληροφορίες και να οδηγούνται σε συμπεράσματα. Αυτό είναι τόσο πλεονέκτημα όσο και μειονέκτημα γι’ αυτούς. Το να υπεραναλύεις την αγάπη τελικά τη σκοτώνει. Η φάση είναι αυθορμητισμός παιδιά και η γραφικότητα που λέει “‘άκου την καρδιά σου και ας πληγωθείς”.

2. Χρειάζονται αρκετό χρόνο για να ανοιχτούν στον άλλο 

Οι έξυπνοι άνθρωποι γενικά ανοίγονται δύσκολα ακόμα και στους φίλους τους. Το να ανοιχτούν σε κάποιο που μάλιστα τρέφουν κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα τους “εγκλωβίζει” χειρότερα. Αυτό έχει το κλασικό μειονέκτημα ο άλλος να μη καταλαβαίνει πόσο τον αγαπάς ή τον νοιάζεσαι.

3. Συγκρίνουν τη τωρινή σχέση με προηγούμενες

Αυτό μάλλον το κάνουν όλοι οι άνθρωποι αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των έξυπνων ανθρώπων. Θυμούνται και δύσκολα ξεχνούν, ασυνείδητα φέρνουν τις άσχημες αναμνήσεις και κάπως δένει με το παραπάνω όπου δυσκολεύονται να ανοιχθούν και άρα να δεθούν.

4. Το να είναι μόνοι τους είναι μια συνειδητή επιλογή 

Αυτό είναι fact που λένε και οι αμερικάνοι. Οι περισσότεροι έξυπνοι άνθρωποι συνειδητοποιούν και απολαμβάνουν τα πολλά θετικά της “μοναχικής” ζωής και από επιλογή δε συμβιβάζονται με κάποιον που δε τους καλύπτει. Στη τελική προτιμούν να είναι μόνοι παρά με κάποιον που δε τους δίνει το κάτι παραπάνω και γι’ αυτό είναι επιλογή τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;