Isle of Dogs: Το απίστευτο cast της νέας ταινίας του Wes Anderson!
O Wes Anderson επιστρέφει με απίστευτο cast και σίγουρα θα μας μαγέψει!

Screen Shot 2016-12-28 at 1.41.12 PM

Ο Wes Anderson μας έχει μαγέψει ουκ ολίγες φορές, με μία από τις πιο γνωστές του ταινίες να είναι το “The Grand Budapest Hotel”, αν και εμείς ξεχωρίζουμε άλλες, πιο παλιές (hipster alert).

Τώρα επιστρέφει με μια ταινία…κινουμένων σχεδίων! Απλά για να μπορεί να πει ότι τα έκανε όλα σε αυτή τη ζωή!

Δες εδώ: Wes Anderson – η απίστευτη παλέτα των χρωμάτων του

«Είμαι εδώ σήμερα για να ανακοινώσω επίσημα το ξεκίνημα της νέας μου ταινίας, η οποία έχει τον τίτλο “Isle of Dogs”», λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο. «Είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων και τη γυρίζουμε στην Αγγλία».

Στο 3λεπτο σχεδόν κλιπ κάνει την εμφάνισή του και ο Edward Norton, ενώ παίρνουμε και μια πολύ σύντομη γεύση από τον χαρακτήρα του, τον σκύλο Rex.

Όσο για το καστ της ταινίας, πάρτε ανάσα και διαβάστε: Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johannson, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Kunichi Nomura, Harvey Keitel, Akira Ito, Akira Takayama, Koyu Rankin, Yoko Ono (ναι, καλά διαβάσατε), Courtney B. Vance, Greta Gerwig, Frances McDormand, Bob Balaban, Liev Schreiber, Edward Norton.

O Wes Anderson μίλησε επίσης για ένα διαγωνισμό που τρέχει σε συνεργασία με το The Film Foundation.

Ο στόχος είναι η διατήρηση και η αποκατάσταση της κοινής κινηματογραφικής κληρονομιάς του πλανήτη. «Πιστεύω πως δίνουμε μερικά πολύ όμορφα βραβεία, με κορυφαίο αυτό μιας πρόσκλησης για να έρθετε και να μας επισκεφθείτε στο πλατό όπου θα γυρίζουμε την ταινία, όπου και θα έχετε την ευκαιρία να δανείσετε τη φωνή σας σε, κατά πάσα πιθανότητα, ένα από τα υπόλοιπα σκυλιά της ταινίας».

Το «πολύ όμορφα» είναι ο πιο Wesanderson-ικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις κάτι τόσο συναρπαστικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπείτε στο Crowdrise.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;