Η Ρόζα της Σμύρνης: Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μαγειρεύει για την ταινία

Με αφορμή την συναρπαστική ερωτική ιστορία του Γιώργου Κορδέλλα, «Η Ρόζα της Σμύρνης», με πρωταγωνιστές την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Τάσο Νούσια και τη Λήδα Πρωτοψάλτη, η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μαγείρεψε σουτζουκάκια με σμυρναίικες μυρωδιές, με το μεράκι και την αγάπη που την διέπει για το καλό φαγητό.

Οι αναμνήσεις, το πάθος και οι γεύσεις μπερδεύονται γλυκά σε αυτό το πάντρεμα Σμύρνης και Αθήνας, συνδέοντας συνταγές από παραδοσιακές σελίδες.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα, κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα.
Aθήνα 1987:

H Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη) ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν.
Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας.

Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

Ο Γιώργος Κορδέλλας («Αναστασία», «Απών», «Βεντέτα», «Χορεύοντας στη σιωπή», «Μυστικά και λάθη») σκηνοθετεί τη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη και τους ταλαντούχους Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλους κλειδιά στην καρδιά μιας συγκινητικής και ρομαντικής ιστορίας.

Τέλος, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;