Φοιτητική ζωή στην Άμφισσα! Ο δεκάλογος!
Αν έχεις περάσεις στην Άμφισσα και έχεις απελπιστεί, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε τον δεκάλογο που σου ετοίμασα για να μην “χάσεις την μπάλα” στην καινούργια σου πόλη.

shutterstock_113430880

Αν έχεις περάσεις στην Άμφισσα και έχεις απελπιστεί, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε τον δεκάλογο που σου ετοίμασα για να μην “χάσεις την μπάλα” στην καινούργια σου πόλη.

1.Η πόλη της Άμφισσας είναι κοντά στην Αθήνα καθώς απέχει μόλις 2μίση ώρες. Μπορείς να πας εύκολα με το ΚΤΕΛ.

2. Η Άμφισσα μπορεί να είναι μικρή πόλη άλλα έχει τόσα πολλά όμορφα μέρη να επισκεφτείς. Ένα από αυτά είναι η Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Παπαλουκάς»  όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις τοιχογραφίες που είναι φτιαγμένα με μοναδικό τρόπο.

3. Στην Άμφισσα εδρεύει το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. αποτελεί πρωτοποριακή προσπάθεια με καινοτόμο αντίληψη σε ό,τι αφορά τη μεθοδολογία και το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται και ως μοχλός αναβάθμισης της κοινωνικής ζωής της περιοχής.

4. Μια εκδρομή στον Ελεώνα της θα σε αποζημιώσει, αξίζει μόνο να σου πω ότι είναι ένας από μεγαλύτερους του κόσμου με περίπου 1.000.000 ελαιόδεντρα, προστατευμένος από Natura 2000.

5. Η Άμφισσα είναι κυριολεκτικά δίπλα στην Αράχωβα κάτι που την κάνει ένα πολύ γνωστό και περιζήτητο χειμερινό προορισμό. Στο υπόσχομαι θα την βαρεθείς την Αράχωβα!

6. Το φαγητό στην πόλη αυτή δεν θα είναι πρόβλημα καθώς στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλά μαγαζιά με ντόπια κρέατα και ουζερί.

7. Η πόλη φιλοξενεί πολλά δρώμενα κάποια από αυτά είναι το «Κομιτάτο των Σαλώνων» και το “ Στοιχείο της Χάρμαινας” που λαμβάνει χώρα το Σάββατο της Αποκριάς.

8. Με την πρώτη ευκαιρία σε συμβουλεύω να επισκεφτείς το φαράγγι του Ρεκά και στο ορεινά χωριά Δροσοχώρι, Μοναστήρι, Προσήλιο, χωριά σπάνιας ομορφιάς.

9. Στην Άμφισσα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σπίτι καθώς μπορείς να ενοικιάσεις φθηνές γκαρσονιέρες από 200 ευρώ.

10. Τέλος, το delivery στην Άμφισσα έχει γίνει πλέον παιχνιδάκι. Ο deliveras έφτασε και εκεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;