Κάρι Φίσερ: 7 πράγματα που δεν ήξερες για την μοναδική ηθοποιό των Star Wars!
Η Κάρι Φίσερ, αν και γνωστή λόγω της συμμετοχής της στις ταινίες Star Wars, ήταν κάτι περισσότερο από ηθοποιός, ήταν τραγουδοποιός, παραγωγός, συγγραφέας και σεναριογράφος!

Princess-Leia-behind-the-scenes-starwars15

Η Κάρι Φίσερ, αν και γνωστή  λόγω της συμμετοχής της στις ταινίες Star Wars, ήταν κάτι περισσότερο από ηθοποιός, ήταν τραγουδοποιός, παραγωγός, συγγραφέας και σεναριογράφος!

Η Κάρι Φράνσις Φίσερ γεννήθηκε το 1956 στο Μπέβερλι Χιλς της Califonia, κόρη της διάσημης ηθοποιού Ντέμπι Ρέϊνολντς και του τραγουδιστή Έντι Φίσερ.

Για να δούμε ορισμένα πράγματα που δεν ήξερες για την διάσημη ηθοποιό:

1. Είχε μια σχέση αγάπης-μίσους με τον Τζορτζ Λούκας, τον σκηνοθέτη των Star Wars.

Στην αυτοβιογραφία της, η οποία κυκλοφόρησε σε βιβλίο με τίτλο “Wishful Thinking”, η Φίσερ αναφέρει χαρακτηριστικά πως “Ο Τζορτζ Λούκας κατέστρεψε την ζωή μου”.

2. Σιχαινόταν τα κοστούμια που της έδιναν να φορέσει.

Μπορεί το λευκό φόρεμα από την ταινία “A New Hope” να μην ήταν το αγαπημένο της, ωστόσο, εκείνο που μίσησε περισσότερο ήταν το μεταλλικό μπικίνι στο “Return of the Jedi”. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη στο παρελθόν ανέφερε πως “Όταν ξάπλωνα, το μπικίνι στεκόταν ακόμη επάνω, οπότε ο Boba Fett μπορούσε να δει τα πάντα.”

Princess-Leia-behind-the-scenes-starwars2

3. Κάποιος ονόμασε ένα ναρκωτικό με το όνομα της.

Η Φίσερ ανακάλυψε πως υπάρχει μαριχουάνα με το όνομα “πριγκίπισσα Λέια” αφού ο φίλος της κόρης της αποπειράθηκε να της ζητήσει έκπτωση.

4. “Νίκησε” κάποια σημαντικά ονόματα για τον ρόλο της πριγκίπισσας Λέια.

Στην οντισιόν για τον ρόλο της πριγκίπισσας συμμετείχαν πάνω από 20 γυναίκες ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων τωνSissy Spacek, Farrah Fawcett, Glenn Close, Jessica Lange, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cybill Shepherd, Jane Seymour, Anjelica Huston, Kim Basinger, Kathleen Turner και Geena Davis.

5. Της άρεσε πάρα πολύ να τσακώνεται με τον Χαν Σόλο.

Όταν κάποτε ρωτήθηκε ποιες ήταν οι αγαπημένες της σκηνές κατά την διάρκεια της τριλογίας Star Wars, απάντησε πως ήταν εκείνες που τσακωνόταν με τον Χάρισον Φόρντ.

Princess-Leia-behind-the-scenes-starwars8

6. Ο χαρακτήρας της δεν γνώρισε ποτέ τον Όμπι Γουάν Κενόμπι.

Αν το σκεφτείς, το πιο κοντινό σημείο που έχουν βρεθεί είναι η σκηνή όπου τον βλέπει από απόσταση πριν αντιμετωπίσει τον Ντάρθ Βέιντερ.

7. Ήταν υπερβολικά κοντή για ορισμένες σκηνές.

Σε πολλές από τις σκηνές της με τον Χάρισον Φόρντ την έβαζαν να στέκεται πάνω σε ένα κουτί ώστε να μην φαίνεται τόσο κοντή όσο πραγματικά ήταν, γιατί δεν χωρούσε στο πλάνο.

Princess-Leia-behind-the-scenes-starwars5

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1