5 συμβουλές για να οργανωθείς και να γίνεις πιο παραγωγικός το 2017!
Είναι το resolution σου να γίνεις πιο παραγωγικός το 2017 και να καταφέρεις επιτέλους να οργανωθείς; Αυτές είναι 5 απλές συμβουλές για να τα καταφέρεις!

Anne-Hathaway-Fashion-Devil-Wears-Prada-Pictures

Είναι το resolution σου να γίνεις πιο παραγωγικός το 2017 και να καταφέρεις επιτέλους να οργανωθείς; Αυτές είναι 5 απλές συμβουλές για να τα καταφέρεις!

1.Ξύπνα λίγο πιο νωρίς!

Εάν ξυπνάς τελευταία στιγμή έχεις υπερένταση χωρίς λόγο και σίγουρα θα ξεχάσεις κάτι. Προέβλεψε να ξυπνήσεις τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα ώστε να μπορείς να πιεις τον καφέ σου χαλαρά.

Αυτή η μια ώρα, χωρίς να το καταλάβεις, θα σου δώσει χώρο να σκεφτείς τι έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα.

2. Όρισε στρατηγικά τις συναντήσεις σου

Βάλε προτεραιότητες. Εάν έχει να κάνει με τη δουλειά μη βάζεις ραντεβού που πρέπει να μετακινηθείς μέσα στην ημέρα γιατί θα χάνεις χρόνο να πας και να έρθεις και στο τέλος δε θα προλαβαίνεις να δουλέψεις. Εάν αφορά συναντήσεις με φίλους κλπ απλά σκέψου εάν όντως προλαβαίνεις να το κάνεις.

3. Κράτα σημειωματάριο

Όταν ξεκινήσεις την ημέρα σου γράψε σε ένα σημειωματάριο τι έχεις να κάνεις! Θα σε βοηθήσει πολύ να μη ξεχάσεις κάτι. Επιπλέον γράψτα με σειρά προτεραιότητας!

4. Πες “όχι” σε πειρασμούς

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις αυτοσυγκράτηση και όταν σου προτείνουν μια έξοδο να πεις όχι. Δε γίνεται να πηγαίνεις παντού. Εάν το να βγεις σε πάει πίσω σε 10 άλλα σημαντικά πράγματα τότε απλά δεν αξίζει να το κάνεις.

5. Κράτα ημερολόγιο και έχε το πάντα μπροστά σου

Μπορείς επίσης να το κάνεις ηλεκτρονικά με το google calendar και να βάλεις να σου έρχεται notification. Αποκλείεται να μπορείς να θυμάσαι τα πάντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;