5 λόγοι δε γίνεται να χάσεις το live των Sleepin Pillow @ Fuzz Live Music Club
Οι Sleepin Pillow επιστρέφουν απόψε (23/12) στην Αθήνα για ένα live στο Fuzz Live Music Club που απλά δε γίνεται να χάσεις και εμείς θα σου πούμε γιατί!

SLEEPIN-PILLOW-960x639

Οι Sleepin Pillow επιστρέφουν απόψε (23/12) στην Αθήνα για ένα live στο Fuzz Live Music Club που απλά δε γίνεται να χάσεις και εμείς θα σου πούμε γιατί!

Παρουσιάζουν το νέο τους album “The Past is Already Here”: 7 upfreshing τραγούδια και 1 instrumental που ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις. 

Πρόκειται για ένα δίσκο δήλωση για τους Sleepin Pillow. Έναν δίσκο σταθμό στη πορεία τους, που σε όλη τη διάρκεια της γεφυρώνει με μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, την πολιτισμική κληρονομιά της ανατολής με την καπιταλιστική δύση, τις φόρμες της ηπείρου και του διεσπαρμένου Ελληνισμού μ’ αυτές των psychedelic 70’s και indie 90’s του αγγλοαμερικανικού ονείρου.

Το ολόφρεσκο δημιούργημα των Sleepin Pillow καταπιάνεται με την κυκλική ροή που χαρακτηρίζει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας και την τάση των λαθών της κοινωνίας μας να επαναλαμβάνονται.

Ενδεικτικός κι ο τίτλος του που ξεκαθαρίζει την αμεσότητα των καιρών που ζούμε και υπενθυμίζει πως το παρελθόν συνήθως έχει την τάση να εμφανίζεται άλλοτε σαν φάρσα, άλλοτε σαν τιμωρία και σπανιότερα σαν διδαχή.

Γιατί οι Sleepin Pillow έχουν να σου πουν “κάτι παραπάνω”: 

Οι στίχοι, δυνατοί κι εμφανώς συνειδητοποιημένοι, περιγράφουν αλλά και στηλιτεύουν νέα ήθη και αξίες, τους καταναγκασμούς και τη συναισθηματική βία που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος στην καθημερινότητα του. Έντονες οι αναφορές σε κοινωνικά, πολιτικά ζητήματα, θέματα που μας αφορούν διαχρονικά και τείνουν να εμφανίζονται στη πορεία του ανθρώπινου πολιτισμού με διάφορες μορφές.

Ταυτόχρονα καλούν σε πράξεις προκειμένου να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος.

Οι άνθρωποι οφείλουν και πρέπει να αλλάξουν στάση ζωής, ν’ αναθεωρήσουν το αξιακό τους σύστημα προκειμένου να απελευθερωθούν από τις ολέθριες συνέπειες των επαναλαμβανόμενων λαθών.

Γιατί είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας: 

Ο μοναδικός τρόπος που καταφέρνουν να συνδυάσουν όλα τα παραπάνω τους έχει ήδη χαρακτηρίσει ως μια από τις καλύτερες psych – rock μπάντες της χώρας.

Είναι εξάλλου από τους λίγους στο είδος τους που καταφέρνουν να εναρμονίσουν ψυχεδελική ροκ, ελληνική κι ανατολίτικη παραδοσιακή μουσική, trip hop κι αγγλόφωνο στίχο.

Γιατί το opening act είναι οι Stiko & Wag  

Εμείς τους ακούσαμε πρώτη φορά πέρυσι όταν έκαναν opening στον Panda Dub, με κοινό παρονομαστή την επιρροή από την ανατολίτικη μουσική είναι σίγουρα μια διαφορετική πρόταση που εάν δεν έχεις ήδη ανακαλύψει μόλις απέκτησες την ιδανική ευκαιρία.

Γιατί θα είναι συνολικά μια διαφορετική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις: 

Πέρα από τις μουσικάρες που θα ακούσεις, θα υπάρχει και η κατάλληλη συνοδεία από light show και το σχετικό οπτικό background για την δραματοποίηση του live

Μια φορά είναι αρκετή για να σε παρασύρουν!

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.

To neolaia.gr είναι χορηγός επικοινωνίας! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;