Εθνικό: Πρωτότυπες προτάσεις για δώρα εμπνευσμένα από το Θέατρο!
Φέτος τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και κάντε τη διαφορά στις αγορές σας!

unnamed (2)

Φέτος τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε το Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και κάντε τη διαφορά στις αγορές σας. Σας περιμένουν μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα μικρά και δώρα μεγάλα εμπνευσμένα από το Θέατρο, τους καλλιτέχνες και τις παραστάσεις του.

Στο Πωλητήριο / Shop του Εθνικού Θεάτρου, στον ανανεωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου, στο Κτίριο Τσίλλερ μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων-  που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές.

unnamed (3)

Σχέδια, εικόνες και φωτογραφίες από σημαντικές παραστάσεις δίνουν πνοή τέχνης στην καθημερινότητα μας καθώς μετατρέπονται σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου και σηματοδοτούν μια νέα σχέση του Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει. 

Ειδικά για τα Χριστούγεννα, σας περιμένουν στολίδια εμπνευσμένα από μοτίβα του κτιρίου Τσίλλερ αλλά και στολίδια από υφάσματα και ανακυκλωμένα προγράμματα!

Και φυσικά μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στη μοναδική συλλογή μας από κοσμήματα. Υφάσματα από κοστούμια, δαντέλες, κουμπιά, τούλια και άλλα υλικά από το βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου γίνονται κοσμήματα σε μία μοναδική συλλογή. Μοναδικές δημιουργίες, έργα τέχνης, από τα εργαστήρια  του Εθνικού Θεάτρου!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη – Σάββατο 15:30 – 23:30

Κυριακή 14:30 – 22:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;