How I Met Your Mother: Ποιο είναι το νέο σενάριο που ετοιμάζουν οι παραγωγοί;
Από τότε που τελείωσε το How Ι met your Mother, οι θαυμαστές του (και εμείς μαζί) έχουμε βυθιστεί στην μαύρη και άραχνη μελαγχολία. Τα πράγματα, όμως, μάλλον θα αλλάξουν καθώς αναμένεται η διάσημη σειρά να αποκτήσει προέκταση!

how-i-met-your-mother-how-i-met-your-dad

Από τότε που τελείωσε το How Ι Met Your Mother, οι θαυμαστές του (και εμείς μαζί) έχουμε βυθιστεί στην μαύρη και άραχνη μελαγχολία. Τα πράγματα, όμως, μάλλον θα αλλάξουν καθώς αναμένεται η διάσημη σειρά να αποκτήσει προέκταση!

Η νέα σειρά που βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής δεν θα συμπεριλαμβάνει τους αγαπημένους μας ηθοποιούς αλλά θα είναι spin-off μιας παρόμοιας υπόθεσης.

Το νέο πρότζεκτ θα ονομαστεί “How I Met Your Father” και θα ακολουθήσει το ίδιο ρυθμό διήγησης με το HIMΥM. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα θα διηγείται στα παιδιά της πως γνώρισε τον πατέρα τους και κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει διάφορα αστεία σκηνικά και στιγμές μέχρι να ξεκινήσει η σχέση τους.

Αντικειμενικά, δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Το σόου θα έχει εντελώς καινούριο καστ, αφήνοντας πίσω πολλούς από τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε όσα χρόνια έτρεχε η σειρά. Οι παραγωγοί, ωστόσο, ανέφεραν πως τίποτα δεν θα εμποδίσει τους ηθοποιούς του HIMUM από το να κάνουν guest εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;