Hannah Williams: Μια από τις πιο εμβληματικές φωνές που έχουν βρεθεί στην Αθήνα!
Μιλήσαμε με μια από τις πιο μοναδικές φωνές που θα βρεθούν στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες! Η Hannah Williams θα ανεβεί στην σκηνή του gazarte μαζί με το νέο της συγκρότημα, τους Affirmations, για ένα μοναδικό soul/r&b και new funk σόου!

maxresdefault

Μιλήσαμε με μια από τις πιο μοναδικές φωνές που θα βρεθούν στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες! Η Hannah Williams θα ανεβεί στην σκηνή του gazarte μαζί με το νέο της συγκρότημα, τους Affirmations, για ένα μοναδικό soul/r&b και new funk σόου!

Η Hannah Williams μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album της με τίτλο “Late nights and Heartbreak” σε παραγωγή του Malcolm Catto μέλους των θρυλικών The Heliocentrics,  θα ανέβει με τους “The Affirmations” στις 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του gazarte.

Η Hannah έχει κερδίσει τις καρδιές διάσημων καλλιτεχνών όπως η Sharon Jones, ο Charles Bradley και ο Afrika Bambataa, οι οποίοι ζητούν την γεμάτη δυναμισμό και πάθος φωνή της μαζί τους και στα δικά τους σόου ανά τον κόσμο.

Η γυναίκα αυτή με την υπέροχη φωνή μίλησε στο neolaia.gr για το πως ξεκίνησε η καριέρα της, τα μοναδικά πράγματα με τα οποία ασχολείται και τα σχέδια της για το μέλλον!

Για να δούμε τι μας είπε:

1.Hannah, θα θέλαμε να μάθουμε λίγα πράγματα για σένα. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Πως ξεκίνησες το τραγούδι; Σε τι ηλικία;

Γενικότερα βρίσκομαι στην μουσική σκηνή από αρκετά νεαρή ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν Προτεστάντης ιερέας, οπότε η επαφή μου με την μουσική ξεκίνησε από την εκκλησία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο μου σόλο κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Εκείνη ήταν η καθοριστική στιγμή που κατάλαβα πως μου είχε δοθεί το δώρο της φωνής και μια απίστευτη οικογένεια που με ωθούσε να προχωρήσω μπροστά και ενθάρρυνε το πάθος μου.
Αισθάνομαι ακόμη έτσι κάθε φορά που ανεβαίνω στην σκηνή. Η σκέψη αυτή με κάνει να ανεβαίνω στην σκηνή και το κοινό με κρατάει εκεί και με κάνει να θέλω να προσπαθήσω όσο περισσότερο γίνεται! Για εσάς είναι όλα!

2. Οι new funk και soul είναι τα αγαπημένα σου είδη μουσικής; Θα σκεφτόσουν ποτέ το ενδεχόμενο να δοκιμάσεις άλλα είδη μουσικής;

Είναι από τα αγαπημένα μου είδη μουσικής, πράγματι, αλλά δεν είναι τα μόνα πάνω στα οποία δουλεύω και θα ήθελα να δουλέψω. Είμαι καλλιτεχνική διευθύντρια του Ιδρύματος Μουσικής στο Πανεπιστήμιο του Winchester όπου διευθύνω και συνθέτω για 4 χορωδίες (classic sacred, musical theatre και soul/rock/gospel) και εποπτεύει τη λειτουργία του άλλα 3 χορωδίες και 12 οργανικά σύνολα.

Το στυλ ποικίλλει, από baroque έως jazz και μέχρι σημερινά ποπ τραγούδια.

Ξεκίνησα να γράφω μουσική όταν ήμουν 13 ετών και τότε έγραφα κυρίως folk και acoustic οπότε η soul είναι ένα είδος που ασχολήθηκα αργότερα.

Πιστεύω πως είναι αρκετά σημαντικό να είναι κανείς πολύπλευρος και να συντρέχει κανείς με τα ποικίλα στυλ μουσικής που υπάρχουν. Προσωπικά, η επιρροή που ασκούν ο συνδυασμός των διαφορετικών ειδών μουσικής και οι περιπέτειες της ζωής είναι αυτό που με εμπνέει σε ό,τι κάνω.

eebc2ad5e019e636204d8d881a688436_XL

3. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον του συγκροτήματος; Ας πούμε το καλύτερο δυνατό σενάριο που μπορείς να σκεφτείς.

Είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς τι μπορεί να του συμβεί στο μέλλον, το οποίο με “εξιτάρει” αλλά και με αγχώνει ταυτόχρονα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν έχω νιώσει πιο ενθουσιασμένη, περήφανη και γεμάτη υποστήριξη για οτιδήποτε άλλο στην ζωή μου (φυσικά, εκτός από τον σύζυγο και τον γιο μου).

Οι Affirmations μου έδωσαν τόση δύναμη, αγάπη και έμπνευση που πραγματικά νιώθω πως με καθοδηγούν και είναι μαζί μου όπου πάω. Νιώθω πολύ τυχερή που δουλεύω με αυτά τα άτομα και έχω μόνο θετικές σκέψεις σχετικά με το τι μας επιφυλάσσει το 2017.

4. Άσχετο, αλλά δεν μπορούσαμε παρά να ρωτήσουμε. Η φωνή σου είναι απίστευτη. Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα για να την διατηρείς σε καλή κατάσταση;

Ναι, συνηθίζω να μην τρώω πριν από κάποιο σόου για να αποφύγω απρόοπτες εκπλήξεις. Πάντα κάνω ζέσταμα και μετά το σόου “ξε-ζέσταμα”! Είναι αρκετά σημαντικό σαν ρουτίνα καθώς έχει “σώσει” την φωνή μου πολλές φορές στο παρελθόν.

Είμαι ένα αρκετά αγχώδες άτομο από την φύση μου οπότε πλέον κάνω στον εαυτό μου ένα λαρυγγικό μασάζ και αφιερώνω λίγο χρόνο στο να μιλήσω με κάποιον για να χαλαρώσω πριν το σόου, ο οποίος ξέρω πως θα μου πει να πάψω να ανησυχώ για τα πάντα.

Επίσης, απολαμβάνω ιδιαίτερα την διαδικασία της προ ετοιμασίας. Μου αρέσει ιδιαίτερα να βάζω μακιγιάζ και να φτιάχνω τις μπούκλες μου. Μου φαίνεται σαν τελετουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;