Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-19 Δεκεμβρίου!
Ένα φεγγάρι σε σύγκρουση με το κατεστημένο! Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις στα ζώδια από τη Λίλιαν Σίμου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πανσέληνος στους Διδύμους και εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-19 Δεκεμβρίου

Ένα φεγγάρι σε σύγκρουση με το κατεστημένο

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Λίγο πριν το τέλος του 2016, η Πανσέληνος στους Διδύμους έρχεται να φωτίσει την πνευματική μας διαδρομή και να αναλογιστούμε τις συγκινήσεις που θα θέλαμε να εκφράσουμε πριν αποχαιρετίσουμε τον χρόνο που κυλά.

Πανσέληνος στους Διδύμους, (14 Δεκεμβρίου στις  23 μοίρες και σε γρήγορη κίνηση) λοιπόν, με την Ψυχή να αναζητά την συναισθηματική έκφραση μέσω της λογικής, αναπτύσσοντας την νόηση και την επικοινωνία.

Θα έχουμε περισσότερη ανάγκη για επικοινωνία, ίσως όμως και περιέργεια να εισχωρήσουμε μέσω αυτής, στα άδυτα της προσωπικότητας των άλλων. Ευέλικτα και με ανησυχίες εσωτερικές, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε θέματα του τομέα που αγγίζει η Πανσέληνος.

Ίσως μάλιστα αυτήν την εποχή, να αισθανθούμε πως γνωρίζουμε πολλά, κατανοούμε πολλά, αλλά χρειάζεται ένα υπόβαθρο γνώσης για να αναλύσουμε σωστά ό,τι θεωρούμε πως έχουμε ακούσει, μάθει, ή πληροφορηθεί.

Το θετικό της Πανσελήνου, είναι πως μπορεί να μας κατευθύνει σε ποικιλία γνωριμιών και ενδιαφερόντων. Το αρνητικό, πως μπορούμε να χαθούμε σε περιττές αναζητήσεις, περιττά σχόλια, λόγια, σκέψεις…

 

Με τον ωροσκόπο του χάρτη της Πανσελήνου στον Ζυγό, επιβεβαιώνεται η ανάγκη για επικοινωνία, γεφυρώνοντας σχέσεις και διαφορές. Ο Δίας στον ωροσκόπο, αναπτύσσει την ανάγκη αυτή.

Ωστόσο, ο Δίας δέχεται δύσκολους συνδυασμούς από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σε εκρηκτική ατμόσφαιρα, αλλάζουν οι ισορροπίες των σχέσεων και όσες δεν έχουν ποιότητα, διαλύονται. Δεν αποκλείεται να προκαλέσουμε εμείς οι ίδιοι την ανατροπή, προκειμένου να ανανεωθούμε ουσιαστικά.

Ο Δίας στηρίζει την Πανσέληνο, με ευνοϊκές όψεις προς την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Κρόνο. Θα κινηθούμε με σοβαρότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών ως προς τα πρόσωπα ή τις υποθέσεις που αξίζουν για μας.

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, Ερμής, σε κρίσιμη μοίρα στον Αιγόκερω, μας προειδοποιεί πως κάθε επιλογή εμπεριέχει το βάρος του συγκινησιακού μας φορτίου, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις.

Δύο ακόμη θετικά στοιχεία είναι ο Άρης από τον Υδροχόο σε θετική γωνία προς την Πανσέληνο, και ένα Μυστικό τετράπλευρο μεταξύ της Σελήνης, του Δία, του Ήλιου, του Κρόνου και του Άρη.

Ο Άρης θα βοηθήσει στην διορατική αντίληψη, την ανάγκη για καινοτομίες, για σύγκρουση με το κατεστημένο, το παλιό, το δυσκίνητο. Η περιέργεια προς το άγνωστο και το διαφορετικό, εξελίσσεται, αν αποφασίσουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε έναν εσωτερικό διάλογο, με τον ίδιο μας τον εαυτό. Εκεί, ανασκαλεύουμε μνήμες, γνώση, διδασκαλίες και ανοίγουμε ένα παράθυρο στην έμπνευση, στην διόραση, στον διαλογισμό, στις υψηλές συλλήψεις.

 

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

Η ημέρα είναι εξαιρετική για πνευματική εργασία, αλλά ακόμη κι αν αυτό δεν μας ενδιαφέρει, ας αφιερώσουμε κάποιες στιγμές σε ανάπαυλα από τα καθήκοντα και ας αφήσουμε ελεύθερο το συναίσθημα και τον νου, να μας οδηγήσουν… Χρειάζονται όμως ηθικοί φραγμοί και σεβασμός ως προς το Σύμπαν και την Δημιουργία.

 

 

 

 

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν σας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία.

Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε ευνοϊκή γωνία προς το ζώδιό σας, φέρνουν νέες γνωριμίες στη ζωή σας, μαγνητίζουν και σίγουρα σας προσφέρουν μία αισιόδοξη -σε προοπτική- περιπέτεια ως πρόκληση.

Για τα επαγγελματικά σας, βρείτε ένα στόχο που θα σας αναπτύσσει και καλλιεργήστε τις προοπτικές. Ας αποφύγετε την κριτική και ας παραμείνετε συνεπείς στις αξίες σας.

Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.

Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Η επένδυση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμης απολαβής, διαφορετικά, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει μία υπόσχεση για άμεσο κέρδος.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, μαζί με τον Άρη, προκαλούν να αφυπνίσετε το ενδιαφέρον για το καινοτόμο, το διαφορετικό. Κάνουν την ζωή σας περισσότερο ευχάριστη ή ενδιαφέρουσα, ενισχύοντας  όμως την ανταγωνιστική σας πλευρά. Οι σχέσεις στον κοινωνικό χώρο είναι ευγενικές, αλλά κρύβουν ζήλια.

Ο Ωροσκόπος και ο Δίας της Πανσελήνου, αναπτύσσουν το έργο σας και περνούν αισιόδοξα μηνύματα. Δημιουργείστε με χαρούμενη διάθεση και ίσως κάντε σχέσεις  και συνεργασίας διαρκείας.

Με τον Πλούτωνα σε αρμονική σχέση προς εσάς, μπορείτε να πάρετε δύναμη αναζωογόνησης (κυρίως αν έχετε γεννηθεί προς τα μέσα της περιόδου του Ταύρου).

Ωστόσο, βαθιά μέσα σας πιστεύετε πως το μονοπάτι της ζωής είναι έντονο, απρόβλεπτο και κοπιαστικό.  Δύσκολα θα ξεφύγετε εντελώς όμως, αφού οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να φύγετε μακριά και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

 

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.

Καλό θα είναι να μην μετέχετε σε σχέδια φίλων. Υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη και θα βγείτε χαμένοι.

Νέες γνωριμίες, ανοίγουν ορίζοντες στη γνώση και ευκαιρίες για να τολμήσετε να εξελίξετε σχέδια και στόχους. Θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και πειστικοί μέσω της γνώσης ή της διεύρυνσης που επιδιώκετε.

Είστε σε θέση να διακρίνετε την αξιόπιστη ευκαιρία ή την σοβαρή γνωριμία. Επομένως, θα βγείτε ωφελημένοι, αν είστε συνεπείς και συγκροτημένοι στο έργο σας.

 

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως μία μερική απόσυρση και μία εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.

Στην υγεία, με την παραφωνία του Πλούτωνα, του Ουρανού και του Δία, η προσωπικότητα και η πίστη σας δοκιμάζονται. Είναι μια περίοδος που απαιτεί ριζικό μετασχηματισμό του «εγώ» και αποφυγή δογματισμού.

Με τον Κρόνο  και τον Ήλιο στον Τοξότη, , ίσως δείτε τη ζωτικότητά σας να μειώνεται, και αν αντιμετωπίζετε συχνά κόπωση (προσοχή σε  μάτια, αρθρώσεις, οστά, δέρμα) ή αισθάνεστε συχνά πιο αργοί στις κινήσεις, οφείλετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας, ή σεβασμό προς τις ανάγκες σας.

Περιορίστε τις υποχρεώσεις. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί φαίνεται πως έχετε αναλάβει πολλές δραστηριότητες, και πελαγοδρομείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε τις πλέον σημαντικές.

Στο οικογενειακό περιβάλλον, προσπαθήστε να εκφραστείτε με ευαισθησία και αποφύγετε να είστε καυστικοί ή εριστικοί.

 

Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος. Συζητήστε, αναπτύξετε όμορφες δραστηριότητες από κοινού, συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Πάρτε σοφές αποφάσεις και αξιολογείστε σχέσεις και συμφωνίες. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ταπεινοί. Ειδικά στις εργασιακές σχέσεις μπορεί να κλείσετε πόρτες! Εκτός κι αν αδράξετε την ευκαιρία για ολοκλήρωση σχέσεων που δεν λειτουργούν πλέον αποδοτικά.

Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και διάθεση για διασκέδαση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας. Ίσως γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και αναζητάτε συγκεκριμένα δώρα από τη σχέση.

Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.

Στον εργασιακό σας χώρο, θα υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα με λόγια ή αποφάσεις που σας κάνουν να φαίνεται πολύ πιεστική η καθημερινότητα. Ωστόσο αναδεικνύεται η δύναμη και το πείσμα σας.

 

Παρθένος

 

Πολλές αλλαγές προμηνύονται αυτή την εποχή. Άλλοτε θα είστε επικεντρωμένοι στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης σας, άλλοτε θα είστε ανέμελοι και υπερβολικά αφελείς. Η αντίφαση αυτή σας φέρνει μία συναισθηματική ανισορροπία. Όμως η σύνεση συμπληρώνεται από τους υπόλοιπους πλανήτες στο περιβάλλον του Τοξότη.

Η λογική θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές. Ακολουθείστε το ένστικτό σας.

Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα φανείτε ως ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με έξυπνες ιδέες και καλή αντίληψη. Η Πανσέληνος βοηθά λοιπόν να εστιάσετε εκεί. Έχετε ένα ελκτικό προφίλ και οι απόψεις σας γίνονται εύκολα αποδεκτές. Αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στην λεπτομέρεια.

Ζυγίζετε τις αξίες σας, τους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά και είναι ξεχωριστοί. Δίνετε μάχη για να κατακτήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο.

Θα διατηρήσετε σχέσεις με εκείνους που τους διακρίνει ο σεβασμός και το κύρος.

 

Ζυγός

Βασικό θέμα θα είναι να μην επιδιώξετε οπωσδήποτε μία δέσμευση, μόνο και μόνο λόγω μίας εσωτερικής ανάγκης. Θα προκύψουν παράπονα στη συνέχεια.

Οι πλανήτες στον Τοξότη σας βοηθούν να είστε περισσότερο επινοητικοί, διαλλακτικοί, διπλωματικοί, αλλά παράλληλα θα έχετε ευθυκρισία. Θα είστε όμως λίγο αυστηροί με τους οικείους σας και ενδεχομένως απόλυτοι.

Αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από μία υπερβολική τάση για δικαιοσύνη ή δικαίωση, και θα σας κάνει σκληρούς και απαιτητικούς. Μην κάνετε ενθουσιώδεις κινήσεις και κυρίως μην κινήστε δίχως σχεδιασμό.

Η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία για να διευρύνετε γνώσεις ή να προοδεύσετε σε ιδέες ξένες από τις συνήθεις. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, αυτήν την περίοδο θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Συναλλαγές προσωπικές ή επαγγελματικές θα προωθούνται αυτή την εποχή.

Προσοχή στον εργασιακό σας χώρο: υπάρχει ένα πέπλο ψευδών πληροφοριών ή μία παραπλάνηση από συναδέλφους. Ας μην εμπιστεύεστε εύκολα.

 

Σκορπιός

Αποφύγετε την πίεση των κοινωνικών σχέσεων, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν μία αδυναμία σας ή μία προσκόλληση προς αυτούς. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε εσείς οι ίδιοι εμμένετε σε κάποιες απαιτήσεις και αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε.

Είναι σημαντικό να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο επικοινωνιακοί αυτή την εποχή. Και μάλιστα οι πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια, συμπεριλαμβανομένης και της Πανσελήνου, θα σας παρέχουν την δυνατότητα.

Η Πανσέληνος φέρνει την ανάληψη ευθυνών για δάνεια, κληροδοτήματα ή εφορία. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και να κάνετε την σωστή κίνηση. Ρυθμίστε εκκρεμότητες, αλλά αποφύγετε επιβάρυνση χρεών.

Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, είναι με το μέρος σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα το δυναμικό που δημιουργεί  «οδοφράγματα» γύρω σας. Μείνετε ήρεμοι και ειλικρινείς. Οι ιδέες αλλάζουν και επειδή έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, δεν θα πρέπει να ξεχνιέστε.

Οι σχέσεις θα κινδυνεύουν  αν υπάρξει δογματισμός. Ας μην αναζητάτε την  τελειότητα. Η καθημερινότητα φαίνεται εκνευριστική ή ανατρεπτική, αλλά ξέρετε να είστε τελικά οι κερδισμένοι.

 

Τοξότης

Με  τον Ήλιο, και  τον Κρόνο στο ζώδιό σας , θα φανείτε σαφείς, συνετοί και θερμοί. Θα εκπέμπετε λάμψη και θα σας θαυμάζουν, δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα επιδιώξετε να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας και αυτό θα είναι πολύ ωραίο σαν ανανέωση. Εξ άλλου είστε κοντά στα γενέθλιά σας, η νέα χρονιά ας σας βρει με βελτιωμένη διάθεση, αλλά και ώριμη σκέψη!

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σας και δίνει την ευκαιρία να διακρίνετε καλύτερα τις σχέσεις σας. Θα χαρείτε μία συνεργασία ή μία επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλά θα είστε και φωτεινό παράδειγμα για κάποιον που σας εκτιμά πολύ.

Οι συνδυασμοί σας ευνοούν για ιδέες και πρωτότυπες λύσεις.

Πάρετε σοφές αποφάσεις.

Στα οικονομικά σας θα διανύσετε μία περίοδο δυστοκίας, πρέπει να είστε τακτικοί, συνετοί και προσεκτικοί για να είναι σε ισορροπία.

Χρειάζεστε υπομονή, μεθοδικές κινήσεις και σύνεση. Οι ιδέες είναι πολλές, οι σκέψεις επίσης, αλλά η διάκριση θα δώσει την τελική κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως

Μπορείτε να διασκεδάσετε με τρόπους που είναι ξένοι προς τις συνήθειές σας. Θα είναι τρόποι χαράς, νυχτερινών περιπάτων και ίσως ένας ρυθμός ζωής ασυνήθιστος για τα δεδομένα σας. Θα σας κουράσει αν δεν προσέξετε και ίσως κάνετε αδέξιες κινήσεις. Μην ρισκάρετε μία σίγουρη σχέση για μία εφήμερη περιπέτεια.

Αν κάποιος σας έχει ενοχλήσει, ίσως φανείτε σκληροί απέναντί του. Δεν σας ωφελεί και θα είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε απότομα. Θα είστε εσείς οι ίδιοι σε ένταση και ίσως  επιστρέψει κάθε ενέργεια προς εσάς, σαν μπούμερανγκ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε και να αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης στις συνεργασίες σας.

Η Πανσέληνος βοηθά να διευκρινίσετε πώς πρέπει να είστε στην καθημερινότητά σας. Σας προσφέρει κάποιες λαμπρές ιδέες για να κρίνετε σωστά, αλλά με θετική σκέψη. Κάνετε κινήσεις μέσω των ιδεών σας, προωθήστε την εικόνα σας μέσω των γνώσεων. Επικοινωνήστε με φίλους, ή αναλογιστείτε ποιοι είναι πραγματικά οι δικοί σας άνθρωποι που αξίζει να γίνουν συνοδοιπόροι στον καθημερινό σας μόχθο.

Προκαλείτε όμως τον ανταγωνισμό ή τη ζήλια στον κοινωνικό σας χώρο, καθώς έχετε σύνεση και ευγένεια στις συναλλαγές σας.

 

Υδροχόος

Στο φιλικό σας περιβάλλον υπάρχει έμφαση αυτές τις ημέρες. Χαρείτε την κοινωνική σας ζωή με διασκέδαση, εξόδους, συζητήσεις και αξιόλογες γνωριμίες μέσα στον φιλικό σας περίγυρο.

Η Πανσέληνος του μήνα είναι στον οίκο των σχέσεων και θα είστε λαμπεροί, ευχάριστοι, θα κερδίζετε με το πνεύμα σας και το χιούμορ σας ακόμη κι αν δεν είστε πάντα προσιτοί, όσο φαίνεστε αρχικά.

Θα διευκρινίσετε τη διάρκεια μίας σοβαρής σχέσης ή αν είστε μόνοι, θα έχετε μία ευκαιρία να τολμήσετε να κάνετε μία νέα σχέση. Θα ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε και πώς ζητάτε την συνεύρεση με ένα άνθρωπο. Η επικοινωνία θα είναι βασικός παράγοντας και οι κοινές ιδέες και οι παράλληλοι στόχοι επίσης. Σ’ αυτό το έδαφος πρέπει να προσπαθήσετε, έστω και αν για ασφάλεια κάποιες φορές επιθυμείτε απλά να έχετε κάποιον κοντά σας.

Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, ενισχύει τη ανατρεπτική διάθεση, αλλά είστε συνηθισμένοι στις ξαφνικές αλλαγές.

Καθώς στο ζώδιό σας βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη, έχετε αισιοδοξία, θετικές προοπτικές για νέους ορίζοντες και ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις χαρές του σπιτιού, αν και υποχρεώσεις ή άλλες προκλήσεις σας ωθούν για το αντίθετο.

Ο οικονομικός σας στόχος, φαίνεται αυτή τη στιγμή σαν ένα βουνό, όμως δεν θα είναι τόσο δύσκολο, αφού έχετε ευκαιρίες χωρίς να το περιμένετε, αν επιδείξετε υπομονή και καρτερικότητα.

Υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που μειώνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και για τον λόγο αυτό, μην ενθουσιάζεστε και μην αποθαρρύνεστε από τη μια στιγμή στην άλλη. Επειδή είστε από την φύση σας πληθωρικοί, θα είστε ευμετάβλητοι και μπορεί να βιώσετε μία σύγχυση.

Για να μην θελήσουν  να εκμεταλλευτούν,  ας έχετε περισσότερη διάκριση προς όσους σας περιβάλλουν.

Κάποιος φίλος που μπορεί να σας έχει προδώσει, ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας έχει ενοχλήσει πολύ, θα γίνει μία έμμονη σκέψη και ενδεχομένως να επιδιώξετε να ζητήσετε δικαίωση. Η δικαίωση θα έρθει με την ηρεμία και την αγάπη. Ηρεμήστε και ασχοληθείτε περισσότερο με πνευματικές ασχολίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;