Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν βρίσκεσαι στο αεροπλάνο!
Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι μοναδική εμπειρία, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους γύρω σου, γι' αυτό και θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι μέσα στον χώρο ώστε να απολαύσουν και εκείνοι το ταξίδι!

Ταξιδεύοντας τον κόσμο

Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι μοναδική εμπειρία, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους γύρω σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι μέσα στον χώρο ώστε να απολαύσουν και εκείνοι το ταξίδι!

Η μαζική μεταφορά καθορίζει σημαντικά την διάθεση όταν συμπεριλαμβάνει καταστάσεις όπως η συμφόρηση, η φασαρία, η καθυστέρηση και πολλά άλλα. Ο εκνευρισμός μπορεί να κάνει την εμφάνιση του οποιαδήποτε στιγμή και να χαλάσει το κλίμα.

Τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την εμπειρία όσο το δυνατόν περισσότερο;

Να διασφαλίσεις πως όλοι θα ευχαριστηθούν το ταξίδι τους, μέσα από την συμπεριφορά σου!

Δες τι μπορείς να κάνεις!

Μην τρως φαγητά που να “βρωμάνε”

Μπορεί να μην βρωμάνε σε εσένα αλλά να έχουν τόσο έντονη μυρωδιά που να ενοχλούν τους γύρω σου. Προσπάθησε να τα αποφύγεις και κατανάλωσε τα μόλις φτάσεις με την ησυχία σου!

Μην είσαι αγενής με τις αεροσυνοδούς

Οι αεροσυνοδοί αντιμετωπίζουν ήδη αρκετές δυσκολίες και έχουν πολλά πράγματα να κάνουν, οπότε μην τις ταλαιπωρείς. Κάθε μέρα εξυπηρετούν χαμογελαστές εκατοντάδες κόσμο και τους αξίζει μια αναγνώριση. Αν θέλεις να ζητήσεις κάτι, ζήτα το ευγενικά!

An_Austrian_Airlines_flight_attendant_serving_refreshments_to_passengers

Μην γίνεις ντέφι

Είναι αποδεκτό να πιείς ένα-δυο ποτήρια αλκοόλ, ίσα ίσα για να περάσει η ώρα και να χαλαρώσεις, αλλά μην το παρακάνεις. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά. Αφενός εσύ δεν θα νιώθεις καλά και θα ζαλίζεσαι και αφετέρου, θα κάνεις την κατάσταση εξαιρετικά περίεργη.

Μην είσαι στον κόσμο σου

Δεν εννοούμε το να μην χαλαρώσεις, απλά αν δεις πως κάποιος έχει αναγκη την βοήθεια σου μην διστάσεις να την προσφέρεις. Μπορεί κάπου κάποτε να βρεθείς στην θέση του, και πίστεψε μας, θα ήθελες κάποιος να σε βοηθήσει.

Μην φωνάζεις ή τσαμπουκαλεύεσαι

Κατά την διάρκεια των ταξιδιών με παρέα, προσπάθησε να διατηρήσεις όσο πιο φιλικό και χαλαρό κλίμα μπορείς. Οι έντονες διαφωνίες, οι φωνές και οι χειρονομίες κάνουν το ταξίδι εξαιρετικά δυσάρεστο για τους γύρω σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;