Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου!

collageευ55ςςυς

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου!

Για να δούμε τι κυκλοφορεί:

Arrival

Όταν εξωγήινα διαστημόπλοια προσγειώνονται σε διάφορα μέρη της Γης, μια διακεκριμένη γλωσσολόγος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τους επιβάτες τους για να ξεκαθαρίσει τις διαθέσεις τους.

Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη

Μια σαραντάρα στριπτιζέζ και η ατίθαση κόρη της ερωτεύονται έναν γερασμένο γυναικά και τον γιο του αντίστοιχα, παγιδευμένες σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι πάθους.

Αμερικανικό Ειδύλλιο

Ο Σίμουρ  είναι ένας όμορφος και αθλητικός άνδρας που επιστρέφει ως ήρωας πολέμου στο Νιούαρκ, τη γενέτειρά του, για να παντρευτεί την πρώην Μις Νιου Τζέρσεϊ Ντόουν και να αναλάβει τη διεύθυνση της οικογενειακής βιοτεχνίας γαντιών.

Την οικογενειακή ευτυχία τους συμπληρώνει η κόρη τους Μέρι, η οποία θα μετατραπεί σε έφηβη πολιτική ακτιβίστρια και θα την καταστρέψει.

Οι Εξομολογήσεις

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους μιας ιδιαίτερα κρίσιμης σύσκεψης των G8 είναι κι ένας Ιταλός μοναχός, ο οποίος το βράδυ της παραμονής της συναντά τετ α τετ τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το επόμενο πρωί ο τελευταίος βρίσκεται νεκρός.

Creepy

Ο πρώην αστυνομικός και νυν καθηγητής Εγκληματολογίας Τακακούρα αναλαμβάνει να εξετάσει την παλιά, ανεξιχνίαστη υπόθεση εξαφάνισης μιας οικογένειας, την ώρα που αρχίζει να διαπιστώνει πως ο παράξενος γείτονάς του έχει μια όλο και πιο ύποπτη συμπεριφορά.

Οδύσσεια

Η ζωή του ωκεανολόγου, εξερευνητή, εφευρέτη και ντοκιμαντερίστα Ζακ-Ιβ Κουστό.

Office Christmas Party

Όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;