10 Playlists για να τα δώσεις όλα στην τελική ευθεία #pamegiatreksimo
Επειδή τρέξιμο χωρίς μουσική δεν γίνεται παρακάτω, σου έχω διαλέξει μερικές από τις 10 καλύτερες - πιο δημοφιλείς "Playlists" που μπορείς να ακούσεις καθώς τρέχεις η γυμνάζεσαι γενικότερα.
Πηγή Φωτογραφίας: www.instagram.com/worlderunners/
Πηγή Φωτογραφίας: www.instagram.com/worlderunners/

Επειδή τρέξιμο χωρίς μουσική δεν γίνεται παρακάτω, σου έχω διαλέξει μερικές από τις 10 καλύτερες – πιο δημοφιλείς “Playlists” που μπορείς να ακούσεις καθώς τρέχεις η γυμνάζεσαι γενικότερα.

Αν έχεις παρατηρήσει όλοι οι μεγάλοι δρομείς – αθλητές στις προπονήσεις τους ακούνε την αγαπημένη τους μουσική, έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Αυτό συμβαίνει διότι η μουσική τους βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση και τους δίνει την κατάλληλη παρακίνηση γιατί άλλο, για να ξεπεράσουν τα όρια τους.

Στις παρακάτω “Playlists” θα βρεις πολλά είδη μουσικής, από ροκ μέχρι dub remix όποια μουσική και αν σου αρέσει είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Νταξει επειδή δεν βλάπτει που και που να ανεβάζεις και καμιά φωτογραφία στα social media μην ξεχνάς ότι όποια μουσική και αν επιλέξεις να βάλεις στην προπόνηση σου μπορείς να την μοιραστείς με τους φίλους σου!

1. Motivation Mix

2. Wild And Free Workout

3. Run N Bass

4. High Intensity Tracks

5. Indie Workout

6. Nike Running Tempo Mix

7. Workout Remix

8. Adrenaline Workout

9. Running to Rock

10. Pumping Iron

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;