Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στο Αμαράντε της Πορτογαλίας
Για 4η συνεχή χρονιά το You in Europe έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό οργανισμό Aventura Marao Club Amarante

Πορτογαλία

Για 4η συνεχή χρονιά το You in Europe έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό οργανισμό Aventura Marao Club Amarante αναζητεί 1 εθελοντή 18-25 ετών για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS για ένα χρόνο, από τις 2 Φεβρουαρίου 2017 έως 1 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην πανέμορφη πόλη Αμαράντε, μισή ώρα μακριά από το Πόρτο.

Το  πρόγραμμα εθελοντισμού “COMPROMISSO SVE” έχει ως κύριο αντικείμενο την κοινωνική ενσωμάτωση και ενεργό συμμετοχή ατόμων της τοπικής κοινωνίας και κυρίως παιδιών και ηλικιωμένων. Εθελοντές από Σλοβενία, Ρουμανία, ελλ.αδα Φινλανδία, ΠΓΔΜ, και Ιταλία για 12 μήνες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εθελοντικά σε τοπικά ιδρύματα και φορείς του Amarante, ενισχύοντας εκπαιδευτικές δομές και  κυρίως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, συμμετέχοντας σε δράσεις που προωθούν την οργανική καλλιέργεια καθώς και την κινητικότητα των νέων. Μέσα από τις μεθόδους της μη τυπικής μάθησης θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τα ταλέντα τους, να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την προσωπική τους ανάπτυξη.

Γίνε μέλος του «Βρες δουλειά- Δωρεάν Αγγελίες»

Όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν 12 αξέχαστους μήνες στο όμορφο Amarante αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη, θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο youineurope.evs@gmail.com καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2016!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, σε μορφή .doc ή .pdf.

Περισσότερες πληροφορίες: www.youineurope.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;