Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!
Δες αναλυτικά ποιες είναι οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου!

collageerhehhj

Δες αναλυτικά ποιες είναι οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου!

Πριν λίγο καιρό έπεσες πάνω στο τρέιλερ και αναρωτιόσουνα πότε θα έρθει η ώρα που θα κυκλοφορήσουν στο σινεμά και θα μπορέσεις επιτέλους να πας να τις δεις.

Αυτή η ώρα ήρθε! Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας κυκλοφόρησαν και μπορείς πλέον να πας να τις απολαύσεις σε ένα σινεμά της επιλογής σου.

Underworld: Η Αιματοχυσία

 

Η Σελίν βρίσκεται παγιδευμένη στα σχέδια της φιλόδοξης Σεμίρα, η οποία την βγάζει προδότρια οδηγώντας στην καταδίωξη της από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση.

Η Δασκάλα

Μπρατισλάβα, 1983: Η διευθύντρια ενός σχολείου καλεί συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών για να συζητήσουν σε κλειστό κύκλο την περίπτωση της Μαρία Ντραζντέτσοβα. Μιας δασκάλας η οποία, με την εξουσία που έχει λόγω στενών δεσμών της με το κομμουνιστικό κόμμα, ζητάει χάρες και χειραγωγεί ενήλικους και παιδιά για το προσωπικό της συμφέρον.

The Bachelor

Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

Εγκλωβισμένη

Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.

Επίσημη Ιστορία

Μια καθηγήτρια γυμνασίου του Μπουένος Άιρες αρχίζει να υποψιάζεται πως η θετή κόρη της είναι παιδί κάποιου από τους αναρίθμητους «εξαφανισθέντες» πολίτες, τους οποίους στην πραγματικότητα εξόντωσε η στρατιωτική χούντα.

Lion

Στη Δυτική Ινδία του 1986 ο πεντάχρονος Σαρού χάνεται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό και μέσω των δρόμων της Καλκούτας κι ενός ορφανοτροφείου καταλήγει σε μια αυστραλιανή ανάδοχη οικογένεια. Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως την καταγωγή του και ύστερα από 25 χρόνια ξεκινά, με ελάχιστα στοιχεία, να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Citizenfour

Ο υπάλληλος της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά από απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη μαζική παρακολούθηση εκατομμυρίων κατοίκων σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τη βοήθεια ανεξάρτητων δημοσιογράφων, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χονγκ Κονγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;