Gazarte Roof Stage - Δεκέμβριος 2016: Πρόγραμμα, τιμές και τηλέφωνα κρατήσεων!
Όλο το πρόγραμμα, οι τιμές και τα τηλέφωνα κρατήσεων για το Gazarte Roof Stage τον Δεκέμβριο 2016!

unnamed (1)

Όλο το πρόγραμμα, οι τιμές και τα τηλέφωνα κρατήσεων για το Gazarte Roof Stage τον Δεκέμβριο 2016!

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

Πρόγραμμα – Τιμές

PEPPER DJ SET

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ

KΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κάθε Σάββατο οι νύχτες παίρνουν φωτιά! Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, ανεβαίνει στα decks του gazarte κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για party που κρατούν μέχρι το πρωί και αποτελούν το επόμενο talk of the town!
INFO
GAZARTE ROOF STAGE

NEXT STEP QUINTET – RADIOHEAD TRIBUTE (JAZZ SUNDAYS)
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 4 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:45
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Useful links
https://www.facebook.com/TheNextStepQuintet/?fref=ts

The Next Step Quintet ft Tivon Pennicott Live
Made in New York Jazz Gala

DIMITRIS TSAKAS JAZZ QUARTET feat. NICOLAS ANADOLIS, GUEST: ANNA LINARDOU (JAZZ SUNDAYS)
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 4 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:45
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο)
Νικόλας Αναδολής (πιάνο)
Ντίνος Μάνος (ακουστικό μπάσο)
Παναγιώτης Κωστόπουλος (ντραμς)
Άννα Λινάρδου (vocals)

GADJO DILO
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 8 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Links:

https://www.facebook.com/GadjoAthens

PEPPER DJ SET
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ
Kάθε Σάββατο
Είσοδος Ελεύθερη

TΑ LIVE 1-20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
04/12: ΝΕΧΤ STEP QUINTET – RADIOHEAD TRIBUTE
11/12: DIMITRIS TSAKAS JAZZ QUARTET feat. ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΑΔΟΛΗ I GUEST: ΑΝΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ (JAZZ SUNDAYS)
20/12: GADJO DILO
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ: PEPPER DJ SET ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ

Περισσότερες πληροφορίες

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ένα live βγαλμένο από μία άλλη εποχή που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε!

Oι Gadjo Dilo… ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν… Κάθε τους εμφάνιση στο gazarte είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!

Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την Ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, δημιουργώντας το δικό τους μουσικό στυλ, το “Manouche De Grec”.

Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα “Ελληνικό” στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή, παρασύροντας το κοινό να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται ένα «πέρασμα» από τα αμερικανικά jazz standards, και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, όπως τραγούδια των Edith Piaf, Ella Fitzgerald, Sinatra.

Tην Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια, που αποτελούν σταθμούς στην ελληνική μουσική μουσική, διασκευασμένα από τους Gadjo Dilo με το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο τους album Manouche De Grec Vol ΙΙ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και μια συνεργασία έκπληξη με τον Torino Carotone! H τσιγγάνικη jazz αναμειγνύεται με το Ελληνικό στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή!

10 χρόνια GAZARTE! Τα μάτια στραμμένα εδώ.
JAZZ SUNDAYS

by

Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης!

Οι Κυριακές στο gazarte έχουν χρώμα… Jazz!
ΝΕΧΤ STEP QUINTET

RADIOHEAD TRIBUTE

KΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Mε φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο “hot jazz μπάντα”. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη την γκάμα των αναφορών-επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, επιστρέφουν στη σκηνή του gazarte για ένα δυνατό live στο πλαίσιο του οποίου θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια των Radiohead μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα σε jazz ύφος.

Τα μέλη των Next Step Quintet διατηρώντας την φρεσκάδα που χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά σαφέστατα εμπειρότεροι πλέον, κάνουν το … “επόμενο βήμα” στην καριέρα τους διατηρώντας τον χαρακτηριστικό τους ήχο, αλλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα εξερευνούν νέα ηχητικά μονοπάτια.

Στα highlights της πορείας τους συναντάμε το πρώτο βραβείο το οποίο τους απονεμήθηκε φέτος στην κατηγορία “small band” στο διαγωνισμό “Made in New York Jazz Competition” καθώς και τα live τους που αποσπούν πολύ καλές κριτικές (στο ‘Kerameio Jazz Bar’ με τον Tivon Pennicott, ‘Gazarte Roof Stage’, ”Panorama Jazz Festival’, ‘Tribeca Arts Center’ στη Νέα Υόρκη).

Ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο) με guest τον Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν αγαπημένα κομμάτια των Radiohead που έχουν μία ξεχωριστή θέση μέσα μας… “αλλιώς”, οδηγώντας μας περίτεχνα να ανακαλύψουμε κάτι νέο σε αυτά.

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.
DIMITRIS TSAKAS JAZZ QUARTET
feat. ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΑΔΟΛΗ
GUEST: ΑΝΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

KΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Τσάκας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, με εξαιρετικές σπουδές και συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως: Μ. Φαραντούρη, Δ. Γαλάνη, Σ. Κραουνάκης, Ε. Αρβανιτάκη, Α. Πρωτοψάλτη καθώς και της ελληνικής Jazz σκηνής όπως: Τ. Πατερέλης, Γ. Τρανταλίδης, Γ. Φακανάς, Γ. Κοντραφούρης, Iasis group (Ethnic Jazz).

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου επιστρέφει στη σκηνή του gazarte με νέα σύνθεση αυτή τη φορά. Μαζί του επί σκηνής, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Νικόλα Αναδολή στο πιάνο και την Άννα Λινάρδου στα φωνητικά για να μας παρουσιάσουν αυθεντικές jazz μελωδίες από τα δύο album του (το “Growing up” και το πιο πρόσφατο “Α man dreams”), καθώς και jazz standards σε πιο ακουστικό ύφος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;