Η Selene έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις.

 Η Selene έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις!

Underworld: Η Αιματοχυσία (Underworld: Blood Wars)

Η ταινία Underworld: Η Αιματοχυσία είναι το πέμπτο μέρος του επικού blockbuster franchise που έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια τη Selene, μια γυναίκα βρικόλακα που επωμίζεται μια εξαιρετικά πολυσύνθετη και δύσκολη αποστολή: να προστατεύσει την κόρη της Eve (ένα υβρίδιο βρικόλακα και λυκάνθρωπου), να κάνει τα πάντα για να μην αφανιστεί το είδος της από τις επικείμενες απειλές και να προσπαθήσει για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ των αντιμαχόμενων ειδών.

Τη σκηνοθεσία της σκοτεινής αυτής περιπέτειας έχει αναλάβει η Anna Foerster (Outlander, Criminal Minds), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Cory Goodman (The Last Witch Hunter, Priest). Στην ταινία Underworld: Η Αιματοχυσία πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale (Underworld, Love & Friendship), Theo James (The Divergent Series), Lara Pulver (Edge of Tomorrow), Tobias Menzies (Outlander, The Night Manager), Bradley James (Damien), James Faulkner (Game of Thrones) και Charles Dance (Game of Thrones).

image002 (3)

Σύνοψη:  

Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει – στο τέλος του Underworld: H Αναγέννηση. Η Selene (Kate Beckinsale) έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις. Η πιο άμεση προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Marius (Tobias Menzies), ο οποίος έχει μπολιάσει με φανατισμό και μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του.  Η δεύτερη και πιο ύπουλη έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Μοναδικοί της σύμμαχοι είναι ο David (Theo James) και ο πατέρας του Thomas (Charles Dance). Η Selene θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην αιώνια διαμάχη μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάνει την υπέρτατη θυσία.  

1 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Διάρκεια: 91’

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;