Αν σου άρεσε το Grand Budapest Hotel, θα λατρέψεις το νέο βίντεο της H&M!
Ο μοναδικός Άντριεν Μπρόντι στον ρόλο του υπαλλήλου ενός τρένου που καθυστερεί λόγω κακοκαιρίας, στερώντας από τους επιβάτες που ταξιδεύουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένεια τους. Τα πράγματα, όμως, θα αλλάξουν όταν ο πρωταγωνιστής αποφασίσει να κάνει κάτι γι' αυτό!

Ο μοναδικός Άντριεν Μπρόντι στον ρόλο του υπαλλήλου ενός τρένου που καθυστερεί λόγω κακοκαιρίας, στερώντας από τους επιβάτες που ταξιδεύουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένεια τους. Τα πράγματα, όμως, θα αλλάξουν όταν ο πρωταγωνιστής αποφασίσει να κάνει κάτι γι’ αυτό!

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&Μ σκηνοθετήθηκε από τον Γουές Άντερσον, σκηνοθέτη του Grand Budapest Hotel και του Moonrise Kingdom, και αποτελεί άλλη μια προσθήκη στην λίστα με τις πιο ωραίες διαφημίσεις του 2016.

Όπως αναφέρει η επικεφαλής σχεδίασης και καλλιτεχνική διευθύντρια της H&M: «Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Wes Anderson, η χειμωνιάτικη διαδρομή με τρένο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της H&M που περιλαμβάνει άνετα και κομψά ρούχα. Η συλλογή συνδυάζει το ανεπίσημο look με μια “εορταστική” αίσθηση, αποτυπώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση που είναι συνυφασμένη τόσο με το καλό ντύσιμο, όσο και με τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας»

Επίσης, τις δικές του σκέψεις μοιράστηκε και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, Άντριεν Μπρόντι, λέγοντας πως: «Ίσως αυτή η ιστορία να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αυτή την περίοδο, καθώς όλοι θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε έναν άγνωστο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;