Κέρδισε ταξίδι στο Μπάνσκο: 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα!
Το neolaia.gr και το team travel στέλνουν 2 άτομα στο Μπάνσκο για 3 διανυκτερεύσεις!

1

Το neolaia.gr και το Escape Team Travel στέλνουν 2 άτομα στο Μπάνσκο για 3 διανυκτερεύσεις!

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 30/11-4/12. Ο διαγωνισμός λήγει στις 27/11 και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Πώς παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό;

Συμπλήρωσε τη φόρμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω! Μετά τη φόρμα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το τι περιλαμβάνει η εκδρομή και ακριβώς το πρόγραμμα κάθε ημέρας.

Δες εδώ όλα τα πακέτα εκδρομών και τις προσφορές από το Escape Team Travel! 

Τι περιλαμβάνει η εκδρομή;

    • Μεταφορές με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία
    • Διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Σόφια με ξενάγηση (προαιρετική
    • Διοργάνωση νυχτερινής διασκέδασης
    • Προσφορές στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι και σε ταβέρνες – εστιατόρια
    • Αρχηγός- Συνοδός
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    • 3 διανυκτερέυσεις με πρωινό / ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία της επιλογής σας.
    • Ελεύθερη χρήση των spa center (εκτος του μασάζ).
    • Εκπτώσεις σε υπαίθριες δραστηριότητες σε συνεννόηση με τους αρχηγούς.
    • Eκπτώσεις σε ενοικιάσεις εξοπλισμού σκί (10€/ημέρα) με δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής

1η ημέρα : Αναχώρηση για ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση το  βράδυ στις 23:00 και αναχώρηση, σύντομες στάσεις στην Λαμία και στον Κορινό.

2η ημέρα: Άφιξη στον προορισμό

Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα γύρω στις 08:30 το πρωί και μια σύντομη στάση στο κατάστημα duty free για εκπτωτικές αγορές. Συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή στους πρόποδες του όρους Πίριν. Άφιξη κατά τις 11: 00 και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ραντεβου στις 13.00  για ομαδικό προαιρετικό γέυμα σε τοπικό εστιατόριο.  Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ  η πρώτη μας έξοδος στο club ZERO (ραντεβού 23:30 στη reception για να πάμε ομαδικά με το λεωφορείο).


3η ημέρα: Χιονοδρομικό κέντρο

Μετά το πρωινό όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο, ανεβαίνετε από τη Γόνδολα (αφετηρία) εισιτήριο 28 lev (student 25). Για να νοικιάσετε σκι απευθυνθείτε στους αρχηγούς  της εκδρομής.(10€/ημερήσια).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση στο spa center με πολλές επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας(μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, μασάζ κοκ.). Νυχτερινή έξοδος για τo μεγάλο κεντρικό party στο Μπάνσκο στο club JACK’S HOUSE  με μεγάλο show με χορευτριες , laser show κλπ, απέναντι από την είσοδο του τελεφερίκ . Ραντεβού στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου 23:30 για ομαδική μετάβαση με τα πούλμαν.

4η ημέρα: Σόφια (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό νωρίς και στις 09:00 ραντεβού για αναχώρηση  για την προεραιτική μας εκδρομή στη Σόφια την πρωτέυουσα της Βουλγαρίας. Η διαδρομή 2 ώρες θα σας συναρπάσει, ενώ εκεί αφού ξεναγηθούμε στα κυριότερα μνημεία θα έχουμε ελέυθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο για βόλτες και αγορές. Οι υπόλοιποι μπορείτε να εξερευνήσετε τις ομορφιές του Μπάνσκο και να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια του με τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια και τα ζεστά καφέ ή να επισκεφτείτε και πάλι το χιονοδρομικό κέντρο και να χαλαρώσετε στα spa. Το βράδυ ομαδική τελευταία έξοδος στο JACK’S HOUSE   για μια αξεχαστη τελευταια βραδιά (ραντέβου 23:30 reception για να πάμε ομαδικά με τα πούλμαν)

 Tελευταία ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και check out. Αναχώρηση στις 11:00 για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και στη συνέχεια για την Αθήνα όπου μετά από σύντομες στάσεις θα φτάσουμε το βράδυ κατά τις 23:00

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Προαιρετική εκδρομή στη Σόφια: 20€
  • Προσωπικά έξοδα, γεύματα, είσοδοι
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Σημειώσεις:

  • Ο αρχηγός/συνοδός του γραφείου διαθέτει τις απαραίτητες κάρτες για εκπτωτική ενοικίαση εξοπλισμού σκι/snowboard/ιππασία κτλ
  • Συμμετοχές για την εκδρομή στη Σόφια δηλώνετε στον αρχηγό/συνοδό μέχρι την Παρασκευή απόγευμα.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Μπάνσκο!

Το Μπάνσκο είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για σκι στα Βαλκάνια. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο και όχι μόνο. Προσφέρεται για διακοπές ακόμη και για όσους δεν προτιμούν το σκι αλλά την παραδοσιακή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον πολιτισμένο και ζωντανό\ με πολλές ελληνικές επιρροές.

Χιονοδρομικό κέντρο

Με 16 πίστες μήκους 65 χλμ το χινοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο είναι κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων, από αρχάριους ώς ιδαίτερα έμπειρους.(υπάρχουν και ελληνες δάσκαλοι για μαθήματα)

Οδηγός πόλης

Χτισμένο σε υψόμετρο 925 μέτρων, γραφικό, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πλούσια φυσική ομορφιά, νέο μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο, πολλές επιλογές για φαγητο και διασκέδαση και πλήθος επισκεπτών.

Διασκέδαση – Φαγητό

Τυπικές βαλκανικές ταβέρνες με έμφαση στο κρέας και σε τοπικές γέυσεις είναι το πιο συνηθισμένο μέρος για φαγητό, επίσης υπάρχουν πλέον και αρκετά μοντέρνα εστιατορια με διεθνή κουζίνα. Οι τουρίστες είναι πολλοί και η νυχτερινή διασκέδαση ιδιαίτερα ζωντανή σε pub/ club και μπαράκια.

Αξιοθέατα

Το Μπάνσκο είναι μία μικρή γραφική πόλη. Ωστόσο δεν λείπουν τα αξιοθέατα όπως τα όμορφα στενά, η πλατεία, το πάρκο, οι εκκλησίες, το ποτάμι και η γνήσια φυσική ομορφιά του όρους Πιρίν.

Χιλιομετρικές αποστάσεις

Αθήνα:720χλμ / Θεσσαλονίκη:220χλμ  / Σόφια:150χλμ

Τηλέφωνο

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί κανονικά στο Μπάνσκο. Αρκεί βέβαια να είναι ενεργοποιημένη από τον πάροχο η υπηρεσία περιαγωγής (roaming), κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ενεργοποιημένο αυτόματα. Για να μας καλέσουν από Ελλάδα καλούνε κανονικά ενώ για να καλέσουμε εμείς ελληνικό αριθμό πρέπει να προσθέσουμε τον τηλεφωνικό κωδικό της Ελλάδας 0030. Όταν μας καλούν χρεωνόμαστε και εμείς ενω όταν καλούμε δεν χρεώνεται ο λήπτης της κλησης.

Στα σύνορα

Για την έξοδο μας από την Ελλάδα χρειάζεται ταυτότητα νέου τύπου για να γίνει ταυτοπροσωπία ή διαβατήριο. Το ίδιο ισχύει και στα Βουλγάρικα σύνορα. Ο κάθε ταξιδιώτης είναι αποκλειστικά υπέυθυνος για τη διέλευση των συνόρων και την καταλληλότητα των εγγράφων του. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλοι οι υπάλληλοι μιλάνε και καταλαβαίνουν ελληνικά. Γενικά η διάρκεια παραμονή μας στα σύνορα συνήθως είναι μικρή εκτός και αν υπάρχει μεγάλη κίνηση, κυρίως από εκδρομικά πούλμαν.

Στα DUTY FREE

Δεν υπάρχουν πια αφορολόγητα από τότε που έγινε τελωνιακή ένωση των δύο χωρών. Στα Ελληνικά Duty Free θα βρείτε τσιγάρα, ποτά, καπνό, πούρα, σοκολάτες, καραμέλες, αρώματα και κολόνιες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, τσάντες και ρούχα επώνυμα. Πληρώνετε μόνο με ευρώ.

Το νόμισμα

Μπορείτε να έχετε μαζί σας ευρώ. Η επίσημη ισοτιμία είναι: 1 Ευρώ περίπου 1,955838 Λέβα. Καλό είναι να ανταλλάσετε νομίσμτα στις τράπεζες στο Μπάνσκο και όχι σε υπαίθρια ανταλλακτήρια.

SOS:ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;