Honor 8 και Honor 7 Lite: 10 λόγοι που θα κολλήσεις μαζί τους!
Honor 8 και 7 Lite #FortheBrave Δέκα λόγοι που θα σε κάνουν να κολλήσεις!

honor 8

#1 Honor. Καταρχάς θα ερωτευτείς το όνομά του που σημαίνει Τιμή, μη σου πω ότι θα αισθανθείς και λίγο σαμουράι με το Hashtag #ForTheBrave.

#2 Μεγάλη τεχνολογική οικογένεια. Το νέο brand Honor ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του τεχνολογικού κολοσσού της Huawei. Ένα brand που από μόνο του αποτελεί εγγύηση ποιότητας, τεχνολογίας, design, καινοτομίας στο χώρο των smartphones. Και σε προσιτή τιμή, που λέει πολλά στις μέρες μας.

#3 Ψηφιακή γενιά. Τα Honor 8 και 7 Lite έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της ψηφιακής γενιάς που δεν ξέρει να ζει χωρίς το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Το brand Honor είναι πρωτοπόρο στο ηλεκτρονικό εμπόριο και όλη αυτή την κορυφαία τεχνολογία αιχμής την πέρασε στα smartphone Honor 8 και 7 Lite.

unnamed (1)

#4 το Honor 8, η καρδιά του νέου brand. Συνδυάζει επαναστατικό σχεδιασμό, υψηλές ταχύτητες, υψηλής απόδοσης κάμερα, και μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες που αυτόματα το κατατάσσουν στις κορυφαίες συσκευές smartphones.

#5 Stylish design, άψογος σχεδιασμός κομψότητας και αντοχής. Το Honor 8 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά: μέταλλο κομμένο με διαμάντι, εξαιρετικό φινίρισμα, κρύσταλλο που εφαρμόζει άψογα στον μεταλλικό σκελετό ενισχυμένο με δεκαπέντε (15!) επιστρώσεις.

#6 Δύο κάμερες για κορυφαία ποιότητα λήψεων. Το Honor 8 είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα για πιστή αποτύπωση των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για να αιχμαλωτίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και στο σκοτάδι. Στα πολλά extras που διαθέτει, η απίστευτη εργαλειοθήκη: light painting, beauty mode, πανοραμικά πλαίσια, food mode, super night, water mark, με κορυφαία τη λειτουργία Perfect Selfie, γιατί είπαμε, το Honor 8 προορίζεται για να αλληλεπιδράς, να μοιράζεσαι, να βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση.

unnamed

#7 Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις δημοφιλείς εφαρμογές WhatsApp και Pokémon Go, μέσω της λειτουργίας smart key function, με ένα άγγιγμα στην οθόνη σου.

#8 Έξυπνες λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τον χρήστη στην καθημερινότητά του: Ταχύτατη φόρτιση (47%) μόνο με 30 λεπτά, δύο ώρες τηλεφωνικής συνομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline με μόνο 10 λεπτά φόρτισης.

#9 Αν πάλι είσαι περισσότερο τύπος Honor 7 Lite, τότε ετοιμάσου για υψηλές επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία, εργονομικό σχεδιασμό και εντυπωσιακό σώμα από αλουμίνιο. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος Kirin 650 επεξεργαστής εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας. Ακόμα διαθέτει εξελιγμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που σε μαθαίνει κατά τη χρήση, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ισχυρό απόρρητο για τα δεδομένα σου.

#10 Κλείνοντας να μην ξεχάσω, το Honor 7 Lite προσφέρει μεγάλες φωτογραφικές δυνατότητες. Εξοπλισμένο με δύο κάμερες, 8MP η μπροστινή κάμερα εξασφαλίζει ταχύτατες λήψεις και άμεση προεπισκόπηση για εκπληκτικές selfies, και 13MP η πίσω κάμερα, κυριολεκτικά στην πλάτη του (!), για μεγαλύτερη ευκρίνεια σε κάθε λήψη, αντανακλά έναν απαιτητικό σχεδιαστή και την εμπειρία να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά, σε μία απόλυτα προσιτή τιμή, κομμένη και  ραμμένη στα μέτρα σου.

Honor 8 και 7 Lite #FortheBrave

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;