Jazz Sundays Go Global: Julian Lage Trio στο Gazarte!
Μία Κυριακή το μήνα στη σκηνή του gazarte ανεβαίνει η "all star" μπάντα από τους καθηγητές του Ωδείου MUSICFOR.

 

unnamed (64)

Συναυλίες 2016: Μία Κυριακή το μήνα στη σκηνή του gazarte ανεβαίνει η “all star” μπάντα από τους καθηγητές του Ωδείου MUSICFOR.

To gazarte είναι δίπλα στον πολιτισμό και στηρίζει την εκπαίδευση. Σε συνεργασία με τα Ωδεία MUSICFOR & Μουσικής Πράξης προσκαλούν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της Jazz για μοναδικά live και σεμινάρια.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό!

Οι Κυριακές στο gazarte έχουν χρώμα… Jazz!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Θεωρείται “παιδί – θαύμα”. Ένας κορυφαίος βιρτουόζος, ηλικίας 29 ετών, του οποίου η άψογη τεχνική και η εκτυφλωτική ταχύτητα σε συνδυασμό με την ωριμότητα και συναισθηματικό πλούτο παιξίματος ξεπερνούν το νεαρό της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον Julian Lage ο οποίος μαζί με τον μπασίστα Scott Colley και τον ντράμερ Kenny Wollesen θα ανέβουν στη σκηνή του gazarte την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Ήταν μόλις 21 ετών όταν το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του album, “Sounding Point”, το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy Award στην κατηγορία Βest Contemporary Jazz Album. Παρόλα αυτά, μέχρι τότε είχε καταφέρει να έχει μία σημαντική πορεία και να ξεχωρίσει στα μουσικά δρώμενα.

Σε ηλικία 8 ετών συμμετείχε στο υποψήφιο για Oscar ντοκυμαντέρ μικρού μήκους “Jules at Eight.” Ένα χρόνο μετά, ο Carlos Santana τον καλεί στη σκηνή ενώ μέχρι τα 11 μπήκε στο studio με τον David Grisman.

Στην ηλικία των 12 ετών ανέβηκε στη σκηνή των Grammys και μέχρι τα τέλη της εφηβείας του είχε στο ενεργητικό του συνεργασίες με σπουδαίους δεξιοτέχνες όπως οι: Béla Fleck, Doc Watson και Gary Burton. Στη λίστα των σημαντικών συνεργασιών του εντάσσονται επίσης καλλιτέχνες όπως οι: Jim Hall, Mark O’Connor, Ambrose Akinmusire, Dayna Stephens, Walter Smith III, Taylor Eigsti, Gary Burton, Eric Harland, Larry Grenadier, Fred Hersch, Béla Fleck, Antonio Sanchez, και Nels Cline μεταξύ άλλων.

Κατά τη μουσική του διαδρομή, ασχολήθηκε με διαφορετικά μουσικά είδη όπως η jazz, blues (που ήταν και η πρώτη του “αγάπη”), folk, country, κλασική, ακόμη και ινδική μουσική. Αυτή ακριβώς η “χωρίς όρια” προσέγγισή του στη μουσική του επιτρέπει να κινείται με χαρακτηριστική ευκολία και δεξιοτεχνία μεταξύ των διαφόρων μουσικών στυλ.

Παρόλο που κατά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του συμμετείχε σε group, στο album του “World’s Fair” που κυκλοφόρησε το 2015, είναι η πρώτη φορά που ηχογραφεί solo κιθάρα. Στο τελευταίο του album που κυκλοφόρησε φέτος με τίτλο “Arclight” πειραματίζεται για ακόμη μία φορά εστιάζοντας στην αγάπη του για την ηλεκτρική κιθάρα.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, αυτό που θα ζήσουμε… ξεπερνά κάθε προσδοκία!

Πριν από την έναρξη της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί workshop. Είτε είστε επαγγελματίες ή φιλόδοξοι μουσικοί, είτε φανατικοί λάτρεις της jazz μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία!

unnamed (63)

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.
MUSICFOR BAND

KYΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημήτρης Τσάκας – Θοδωρής Κότσυφας – Βασίλης Ποδαράς – Περικλής Τριβόλης – Κωστής Χριστοδούλου – Αντώνης Ανδρέου – Κατερίνα Κοζανίδου
Η “all star” μπάντα από τους καθηγητές του MUSICFOR που είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής jazz μας υποδέχεται στη σκηνή του gazarte για μουσικές διαδρομές υπό τους ήχους αγαπημένων κομματιών της jazz σκηνής!
Ο Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (drums), ο Περικλής Τριβόλης (μπάσο), ο Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), ο Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι) και η Κατερίνα Κοζανίδου (φωνητικά) ενώνουν τις δυνάμεις τους και… παραδίδουν μαθήματα δεξιοτεχνίας!
JAZZ SUNDAYS GO GLOBAL
To GAZARTE σε συνεργασία με τα ωδεία MUSICFOR & Μουσικής Πράξης προσκαλούν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της Jazz!

Kυριακή 20 Νοεμβρίου
JULIAN LAGE TRIO
LIVE & WORKSHOP
Roof Stage
Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 7 ευρώ
Τιμή σεμιναρίου 15 ευρώ – Για τους σπουδαστές των ωδείων MUSICFOR & Μουσικής Πράξης ισχύουν προνομιακές τιμές!
Ώρα σεμιναρίου: 19.00

MUSICFOR BAND
Roof Stage
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016
Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), Βασίλης Ποδαράς (drums), Περικλής Τριβόλης (bass), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Κατερίνα Κοζανίδου (φωνητικά)
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;