Τα γυναικεία χαρακτηριστικά που ελκύουν περισσότερο τους άντρες!
Οι άντρες ακόμα και να μη το παραδέχονται έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην πλειονότητα τους που τους ελκύουν!

Natalie portman

Οι άντρες ακόμα και να μη το παραδέχονται έχουν κάποια συγκεκριμένα γυναικεία χαρακτηριστικά στην πλειονότητα τους που τους ελκύουν!

Προφανώς όταν αναφερόμαστε σε χαρακτηριστικά δεν εννοούμε μόνο εμφανισιακά αλλά κυρίως του χαρακτήρα σου και του τρόπου που συμπεριφέρεσαι!

Ας δούμε τα πιο βασικά από αυτά:

Είσαι ο εαυτός σου

Δεν αλλάζεις απόψεις ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, ούτε συμπεριφορά ή look. Είσαι ο εαυτός σου και αυτό του αρέσει.

Το στύλ 

Τα μαλλιά σου, το άρωμά σου, το μακιγιάζ και τα ρούχα σου του δείχνουν ποια είσαι, ότι αγαπάς τον εαυτό σου και ότι είσαι ενδιαφέρουσα.

Είσαι προσιτή και γλυκιά

Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να σε ερωτευθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες μετά από 13 βλέμματά σου βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Είσαι χαλαρή:

Δεν κάνει μακροπρόθεσμα πλάνα…  Είσαι χαλαρή και του δείχνεις συνέχεια ότι απλά θέλεις να είσαι μαζί του, κι αυτό τον κάνει να σε θέλει περισσότερο.

Είσαι μυστηριώδης:

εν είσαι απρόσιτη αλλά ούτε αποκαλύπτεις πολλά στο πρώτο ραντεβού. Αυτό κάνει το αγόρι που έχεις απέναντί σου να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;