Honor brand: Μία πρόγευση από το μέλλον!
‘Honor’ σημαίνει ‘τιμή’ στα αγγλικά και με το νέο της ομώνυμο brand στην αγορά των smartphones, η Huawei στέλνει ένα δυνατό μήνυμα:

G.Mavridis_Honor 8_800x450-2

Honor’ σημαίνει ‘τιμή’ στα αγγλικά και με το νέο της ομώνυμο brand στην αγορά των smartphones, η Huawei στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: τιμάει τους χρήστες της και ειδικά τους νέους σε ηλικία που αναζητούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα κινητά.

Τα Honor 8 και Honor 7 Lite διαθέτουν χαρακτηριστικά που δίνουν μία πρόγευση του τί μάς επιφυλάσσει η επόμενη γενιά των smartphones.

Σε προσιτή τιμή τα μοντέλα αυτά του brand Honor συνδυάζουν καινοτόμο σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, θεαματικές δυνατότητες κάμερας και πολλές έξυπνες λειτουργίες. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Και τα δύο μοντέλα του brand Honor υπόσχονται θεαματικές επιδόσεις χάρη στον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin650, μεγάλη αυτονομία με μία μεγάλη μπαταρία 3.000 mAh και εντυπωσιακή διαχείριση στην κατανάλωση ενέργειας.

Honor 7 Lite_Landscape

Τα Honor τιμούν και προστατεύουν τους χρήστες τους με τον εξελιγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων άμεσης απόκρισης-μόλις μισό δευτερόλεπτο- που αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη της συσκευής και ρίχνει πόρτα στους… ανεπιθύμητους.

Με δεδομένο ότι η ταχύτητα είναι το παν για τους νέους και όσους ζουν έντονα, η λειτουργία Smart Key επιτρέπει με ένα μόνο άγγιγμα την ενεργοποίηση δημοφιλών εφαρμογών όπως το WhatsApp και το Pokemon Go. Έχει πέσει η μπαταρία; Κανένα πρόβλημα: με φόρτιση μόλις 10 λεπτών μπορείς να έχεις δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής οffline, ενώ η θύρα φόρτισης τύπου C USB βάζει τέλος στο μπέρδεμα των καλωδίων, αφού η υποδοχή ταιριάζει ανεξάρτητα από το πώς την περιστρέφεις.

Δύο τόσο πρωτοποριακά smartphones δε θα μπορούσαν βέβαια να υστερούν σε ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των σύγχρονων συσκευών, τη φωτογραφική μηχανή. Η κάμερα του Honor 8 δημιουργεί νέα δεδομένα στη φωτογράφιση. Διαθέτει dual camera δύο αισθητήρων 12 Megapixel, με τον ένα να ειδικεύεται στην σύλληψη των χρωμάτων και τον άλλο, τον μονόχρωμο, να αποτυπώνει καλύτερα τις λεπτομέρειες.

Honor 8 _Landscape

Επιπλέον, με διάφορα φίλτρα και επιλογές όπως η δυνατότητα εμφάνισης του “Bokeh Effect” με τον οποίο θολώνει το background του αντικειμένου που φωτογραφίζεται, ο χρήστης έχει ανεξάντλητες δυνατότητες πειραματισμών στην φωτογράφιση.

Το δε Honor 7 Lite δεν έχει μόνο μία, αλλά δύο κάμερες, τη μία στην… πλάτη του για γρήγορες φωτογραφίες στα 13 Megapixel και την μπροστινή στα 8 Megapixel με επίσης ευρυγώνιο φακό και άμεση προεπισκόπηση για εκπληκτικές selfies.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;