Μπες στον κόσμο του Web Design με την υποστήριξη του CollegeLink!
Ένα workshop οργανωμένο για εκείνους που η καρδιά τους χτυπάει για το Digital Design και θέλουν να το τολμήσουν!

PA210330.2

Ένα workshop οργανωμένο για εκείνους που η καρδιά τους χτυπούσε για το Digital Design και θέλουν να το τολμήσουν!

Απευθυνόμενο σε designers ή developers που ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους προσθέτοντας ένα κεφάλαιο “Digital Design“, αλλά ταυτόχρονα, και σε όλους εμάς που ενδιαφερόμασταν για τον τομέα αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να ασχοληθούμε, το “Web Design 1.0” από το CollegeLink κατάφερε να “μυήσει” έμπειρους και άπειρους στον κόσμο του σχεδιασμού ιστότοπων.

Από το Design in Concept έως την διαφορετική στρατηγική μεταξύ Product Design και Design και το Design στον τομέα του Development, το σεμινάριο κάλυψε κάθε πιθανό κενό που θα μπορούσε να έχει το γνωστικό πεδίο των συμμετεχόντων.

PA210323

35 εκπαιδευόμενοι, 4 εκπαιδευτές, ένας χώρος δημιουργίας!

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το CollegeLink έρχεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις των νέων με τις πρωτοβουλίες και τα σεμινάρια που πραγματοποιεί. Το CollegeLink οργάνωσε και θα συνεχίζει να οργανώνει σεμινάρια για κάθε κομμάτι στο ψηφιδωτό της αγοράς όπου παρουσιάζεται ανάγκη.

Εξάλλου, το να βοηθάει τους νέους που βγαίνουν στην απαιτητική ελληνική αγορά είναι ο σκοπός του!

Το CollegeLink είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια πρώτης εργασιακής απασχόλησης.

Επειδή είμαστε σίγουροι πως θες να μάθεις κι άλλα, θα δώσουμε το μικρόφωνο στον Business Development Executive του CollegeLink, Στέφανο Αλκίδη, για να σου λύσει τους πιο βασικές απορίες:

1. Κάθε πότε επιδιώκετε να λαμβάνουν τόπο τέτοια σεμινάρια;

Προσπαθούμε να διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα παρόμοια events και όσο μπορούμε σε διαφορετικούς κλάδους.

Εξαρτάται βέβαια και από τους διαθέσιμους ανθρώπινους πόρους που έχουμε σε κάθε χρονική περίοδο. Ένας μέσος όρος είναι 1 τον μήνα.

2. Με τι αφορμή αποφασίσατε να επικεντρωθείτε στο web design σε αυτό το σεμινάριο;

Η μεγάλη ανάγκη που έχει η αγορά εργασίας σε Web Designers μας ώθησε σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Από την μία η ανάγκη των εταιριών, από την άλλη το πάθος και η όρεξη των νέων για μάθηση και δουλειά, μας παρακίνησε να φέρουμε σε επαφή αυτές τις δύο πλευρές.

3. Πως θα θέλατε να συμβάλλει στην ζωή των ατόμων που συμμετέχουν;

Όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια γίνονται για να βρουν δουλειά οι νέοι που τελειώνουν την σχολή ή έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι να μαθαίνουμε ότι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει το CollegeLink έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της πρώτης εργασιακής τους απασχόλησης.

4. Ποιο είναι το target group αυτών των σεμιναρίων;

Τα σεμινάρια αναφέρονται σε άτομα τα οποία είτε ολοκληρώνουν τις σπουδές τους είτε έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα και προσπαθούν να εισαχθούν στην αγορά εργασίας. Ηλικιακά μπορούμε να πούμε από 20-29 χρονών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;